Aktywne Wpisy

fuuYeah +32
Pamiętacie tego chłopca z mojego wpisu w 2016? This is him now, feeling old yet? Elegancko odśnieża, ktoś jeszcze powie że nie warto mieć dzieci?
Inwestycja powoli się zwraca <przeczytałeś to głosem walaszka>
#heheszki #dzieci
Inwestycja powoli się zwraca <przeczytałeś to głosem walaszka>
#heheszki #dzieci
źródło: IMG_1725
Pobierz
vieniasn +49
nie widzę wielkiej różnicy ze strajkiem czy bez no może poziom trochę wyższy niż ostatnie dni

mam obecnie deko nudną robotę w korpo, gdzie wszystkie taski z dwutygodniowego sprintu jestem w stanie ogarnąć w 3-4 dni. Bez szału, ale dobra stawka, względy spokój i mocny zespół bez juniorów którego nie trzeba careować o każdą pierdołę.
Od 2022 praktykowałem overemployment - druga firma w której pracowałem była startupem, niestety mocno przycięli część etatów a mi zaproponowali stawkę rodem z 2017 roku i zmniejszenie etatu, w związku z czym w sierpniu się pożegnaliśmy.
Mam trochę czasu, zamiast grać, oglądać czy się nudzić wolałbym dorobić trochę pod spłatę kredytu. Znacie jakieś strony / grupy gdzie można dorwać robotę w typowym startupie (nie muszą to być korpo stawki), ale jednak żeby na swoje wyjść? Zastanawiam się też nad portalami typu fiver, upwork itp. ale totalnie nie mam doświadczenia w tym temacie, choć słyszałem że oczekiwania klientów są czasem niewspółmierne do stawek które tam proponują.
Technologie: Python, FastAPI, Django, i w zasadzie wszystkie najpopularniejsze libki.
@adrninistrator wręcz przeciwnie, firmy po zwalniały i teraz szukają ludzi na part time do poprawek albo jakiś pojedynczych funkcjonalności. Wcześniej było tak, że najlepiej na full time, teraz dużo bierze na godziny. Idealna sytuacja jak chcesz sobie dorobić.
@BreathDeath: lol