Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
Boczek to zamknięty w ciele dorosłego mały chłopiec który szuka miłości i akceptacji. Mamo chce mi się siku, mamo chciałbym zmienić dzieciństwo, mamo tylko mnie kochaj bo ja będę z tobą do końca życia. Trochę cringe trochę smutno, nie powinni go brać do takiego programu tylko na terapię. Ale to świadczy o poziomie psychologów w naszym kraju.
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yohana30: Smutny temat. Człowiek miał kochających rodziców i narzekał, a taki Boczek miał jakichś przypadkowych zastępczych i to niestety rzutuje na całe jego życie. Pozostaje życzyć, że się z tym upora i dotrze do niego, że ma problem i potrzebuje pomocy.
  • Odpowiedz
@yohana30: idziecie do programu po męża, wyobrażacie sobie fajne wakacje, wesołe rozmowy, tańce do rana na plaży, a okazuje się, ze macie być zastępczą matką, terapeutką, tłumaczem i kierowcą. Gdyby to na mnie trafiło, znienawidzilibyście mnie za to, jak bym go traktowała.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: typ 40 lat nigdy nigdzie nie leciał samolotem. Ja pierdziele, nigdy nie wykiełkowało mu w głowie że fajnie byłoby pojechać zobaczyć nie wiem, nawet ten Londyn? To też dużo o nim mówi. Przez to że miał takie dzieciństwo to chyba właśnie powinien szukać swojego miejsca, mieć chęć gdzieś się wybrać, coś przetestować. Czy źle myślę?
  • Odpowiedz
@lew3k: tu się pewnie kumuluje kilka czynników: brak rodziny, brak przyjaciół, brak kasy, brak języka. Czyli nie ma z kim, nie ma za co i boi się, że się nie dogada. Dramat jednym słowem, najgorszy materiał na partnera. Szkoda, że ta jego psiapsi nigdy mu nie zaproponowała chociaż jakiegoś all in w Grecji z jej rodziną, żeby chłop zobaczył cokolwiek poza swoim grajdołem. Może to jednak nie taka psiapsi jak
  • Odpowiedz
@yohana30: w TV właśnie o to chodzi, żeby był płacz, kontrowersje, żebyście o tym pisali. Wybrali go własnie dlatego, że miał życie jakie miał i problemy jakie ma. Liczy się show, a czy chłop to dźwignie to sprawa drugorzędna.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: no nie wiem czy on nie ma kasy. Jeździ nowym autem prawdopodobnie z salonu. Chyba że to taki dałn zastaw się a postaw się, a to że na nic nie wydaje bo nigdzie nigdy nie był to jego jedyny koszt to samochod i mieszkanie. Może też tak być.
  • Odpowiedz
@lew3k: nie zwróciłam uwagi na auto, ale to wcale nie musi być jego. Albo jakiś leasing firmowy. Nie wiem, ale gość ciągle mówi Kangurzycy, że go na nic nie stać, że nie ma kasy, chce dawać 1$ napiwku (ona dała 10 i nawet o dziwo nie wyśmiała go za jego ofertę). Moim zdaniem albo ledwo wiąże koniec z końcem, albo jest patologicznym sknerą oszczędzającym nawet na sobie.
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: no i co ze sobie skonczyl, i co mu to dało? Przeciez mowil ze jedyne co moglby po tym zajebistym kierunku robic to na uczelni wykladac. xD TO ZAJEBISTY INZYNIER!
  • Odpowiedz