Aktywne Wpisy
wykop +75
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +625
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z kącikiem zabaw).
Chciałabym mieć więcej dzieci, jak trzeba to mogę nie chodzić na baseny, ale ta pogarda na każdym kroku trochę męczy. Byłam na jakimś festiwalu miejskim z dziećmi w wózku, to jakaś dziewczyna powiedziała do kolegów (specjalnie głośno żebym słyszała) że ona by z dziećmi tu nie przyszła.
Sama Fala ma dwa wielkie baseny tylko dla dzieci, trochę musieli w to zainwestować, więc trochę marketingowo to dziwnie wygląda że nagle wyśmiewają dużą część swoich klientów.
Kocham ten argument. To dziecko ma samo z siebie wiedzieć jak się zachować, czy rodzice mają przywołać do porządku? Chyba nikt normalny nie ma nic do tego jak dzieciak drze ryja, rodzic próbuje uspokoić, jak nic to nie daje no to dziecior pod pachę i opuszcza przybytek. Natomiast nie czaję
@kimikini:
@kimikini: nie o tym jest ten wpis. Poza tym co to w ogóle za podsłowo kaszojad?
„ ale zdajesz sobie sprawę że bachory są uciążliwe dla wszystkich oprócz ich posiadaczy i nikt ich nie chce w miejscach publicznych bo jedyne co robią to drą p---y”
no to przecież wyżej masz przykład, że wszystkie bachory to problem
W tym duchu uderzy @kimikini @xyz_xyz @okusuri już w pierwszym swoim komentarzu w tym wątku bez cienia zażenowania stosują określenia nacechowane silnie negatywnie, bez żadnej wyraźnej przyczyny, a ta ostatnia zdobywa się na krzywdzące, symplistyczne generalizowanie pt. wszyscy tak mają bo ja tak powiedziałam. Po liczbie plusikow widać, że nie jest