Aktywne Wpisy
wfyokyga +729
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
Madziol127 +16
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z kącikiem zabaw).
Chciałabym mieć więcej dzieci, jak trzeba to mogę nie chodzić na baseny, ale ta pogarda na każdym kroku trochę męczy. Byłam na jakimś festiwalu miejskim z dziećmi w wózku, to jakaś dziewczyna powiedziała do kolegów (specjalnie głośno żebym słyszała) że ona by z dziećmi tu nie przyszła.
Sama Fala ma dwa wielkie baseny tylko dla dzieci, trochę musieli w to zainwestować, więc trochę marketingowo to dziwnie wygląda że nagle wyśmiewają dużą część swoich klientów.
@koniecswiatajestbliski: jak do Ciebie ktoś powie "pie*dol się ch*iu" ale tylko raz to już jest nie jest obraźliwe?
Nieopodal statku, przyczajony czeka 4,5-metrowy barwny wąż tryskający wodą w różnych kierunkach. Przed wężem można skryć się pod parasolem wody z grzyba wodnego, by zaraz potem wyruszyć na spotkanie z wielorybem. Nasz morski przyjaciel mierzy 3 m długości i 80 cm wysokości. Bacznie obserwuje bawiące się dzieci,
A później czytam takie teksty. Wielkie XD
Jeżeli wcześniej tysiąc osób mi powie jaki jestem mądry, fajny i przystojny to będę miał gdzieś jeden nieprzychylny komentarz. I to jest właśnie trafna analogia tej sytuacji. Czaisz?
Tak jak pisze OP - ja są imprezy tylko dla kobiet to nie ma tam przekreślonego faceta w brudnej koszulce.
@okusuri: nie wiem skąd pomysł, że dzieci nie są uciążliwe dla swoich rodziców. Gdyby tak było to mielibyśmy więcej dzieci
@nieustawne_lustro: Co xD W tej grupie jest m. in. moja córka, więc co ty mi p--------z typie xD
"Później zdziwienie, czemu ludzie radykalizują się w swoich poglądach, skąd bierze się ta "pogarda dla dzieci"." I vice-versa xD Co ty typie myślisz, że wy bezdzietne pasożyty macie jakąś najprawdziwszą
Pojęcia nawet nie masz czy mam dzieci, wymyśliłeś sobie tezę do atakowania. Twoje zachowanie stawia w złym świetle innych rodziców. Znów cie zaskoczę, to oni będą pierwsi do krytykowania tego co
A co mnie obchodzi