Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +457
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +3
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
#gonciarz #przegryw #redpill
Komentarz usunięty przez moderatora
@MajorKusiol: W sumie to nawet nie o samego Gonciarza chodzi, tylko o fakt kilka kobiet może się umówić i zniszczyć komuś życie nawet jeśli mają gównodowody. Jakby to był ktoś z trochę słabszą psychiką to magik gwarantowany.
Tą z Chin kojarzę tylko z mema co tu kiedyś często był.
@general_row_grotecki: Pojedyncze osoby nie, ale lewicowe/feministyczne konta, które po nim jechały/jadą już tak
@Noami: Nie chodzi nawet o Gonciarza, tylko o to, że jest domyślnie winny bo jest facetem.
@Niewidzialny_fetyszysta_na_rowerze: Też zastanawiałem się o co chodzi i dlaczego nie opublikował tych manipulacji wcześniej. Domyślam się, że jednak trochę za bardzo go wbiło w ziemię to, że media okrzyknęły jednym z pedofili i nie był psychicznie w stanie ogarnąć obrony. Musiał też zbierać dowody na te wszystkie pomówienia, więc pewnie adwokat kazał mu milczeć i czekać na ruchy tych 4 dup.
@Feministka2000: Gdyby serio tak było, to już byłby w więzieniu. Wygląda na to, że na szczęście ma rozmowy z nimi wszystkimi.
@HIMARS: Niby nic, ale ja również mogę być w sytuacji, w której moje byłe partnerki umówią się, że zrobią mi piekło w życiu i będę winny tylko dlatego, że faceci są domyślnie winni, bo przecież "4 losowe d--y by go nie oskarżyły".
@KingaM: Czyli jak praktycznie każdy influencer/youtuber. Zaczynał od mniejszych rzeczy i wraz z nabywaniem umiejętności/rozwojem doszedł do bycia rozpoznawalnym. Obecnie młodzież chciałaby być influencerami, bo wydaje się to łatwą pracą i co ma do tego przypadek Gonciarza to nie mam pojęcia.