Wpis z mikrobloga

Obserwuję od pewnego czasu to co dzieje się z aferą Gonciarza i ciężko mi uwierzyć w to co się dzieje. Gonciarz pokazał dobitne manipulacje tych 4 kobiet, a całe social media z------e przez feministki, że dowody nieważne i jego wina. To zjednoczenie przeciwko Gonciarzowi to coś niesamowitego, bo nawet jeśli on ma dowody to i tak przegra wojnę o dobre imię, bo one mają większe zasięgi. Przykre trochę( ͡° ʖ̯ ͡°)

#gonciarz #przegryw #redpill
systemluster - Obserwuję od pewnego czasu to co dzieje się z aferą Gonciarza i ciężko...

źródło: image

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
gonciarz po prostu zbiera to, co siał i hodował przez LATA.

@MajorKusiol: W sumie to nawet nie o samego Gonciarza chodzi, tylko o fakt kilka kobiet może się umówić i zniszczyć komuś życie nawet jeśli mają gównodowody. Jakby to był ktoś z trochę słabszą psychiką to magik gwarantowany.
  • Odpowiedz
@systemluster: gdyby takie coś się zdarzyło, to mam gotową b--ń. Robisz szajs, wyciągasz wszystkie autyzmy etc. kręcisz małysza na pełnej. Spalona ziemia, ale coś może na tym zarobisz, jak to dobrze rozegrasz i będziesz mógł je spalićdogołejziemi.
  • Odpowiedz
@systemluster: bo on od roku jedzie na robieniu z siebie ofiary nawet jako facet jestem już zmęczony tym contentem wczesniej byly podroze fajne rzeczy na kanale ambitnie a od roku typ jedzie na jednym patencie o ktorym wiekszosc zapomniala o aferze dwa dni po a on zamiast wtedy to odkrecac i sie nie dac zlamac to łe łe chodze na terapie a teraz mu sie przypomnialo ze jednak dziewczyny klamią
  • Odpowiedz
  • 3
zamiast wtedy to odkrecac

@Niewidzialny_fetyszysta_na_rowerze: Też zastanawiałem się o co chodzi i dlaczego nie opublikował tych manipulacji wcześniej. Domyślam się, że jednak trochę za bardzo go wbiło w ziemię to, że media okrzyknęły jednym z pedofili i nie był psychicznie w stanie ogarnąć obrony. Musiał też zbierać dowody na te wszystkie pomówienia, więc pewnie adwokat kazał mu milczeć i czekać na ruchy tych 4 dup.
  • Odpowiedz
@systemluster: A najlepsze jest to, ze przez takich wlasnie tu powyzej fascynujacych sie patodramami "influencerow" ci idioci maja motywacje do tworzenia takich chorych akcji. Stop making stupid ppl famous. Co was obchodzi drama jakichs obcych ludzi? XD
  • Odpowiedz
@HIMARS: niby nic, ale wiele przegrywów się utożsamia z gościem który zaczynał od prowadzenia kanału o gierkach i tak małymi kroczkami przeszedł do robienia filmów dla Intela za 6cyfrowe kwoty by stracić wszystko bo mu się tryb psa na baby włączył (nie zostałby zaszczuty gdyby miał na nie wywalone imo a tak to na własne życzenie poniekąd do tego jeszcze ćpanie wyszło ) bo myślą oglądają że jak łun tak
  • Odpowiedz
  • 2
Co was obchodzi drama jakichs obcych ludzi? XD

@HIMARS: Niby nic, ale ja również mogę być w sytuacji, w której moje byłe partnerki umówią się, że zrobią mi piekło w życiu i będę winny tylko dlatego, że faceci są domyślnie winni, bo przecież "4 losowe d--y by go nie oskarżyły".
  • Odpowiedz
  • 2
ale wiele przegrywów się utożsamia z gościem który zaczynał od prowadzenia kanału o gierkach i tak małymi kroczkami przeszedł do robienia filmów dla Intela za 6cyfrowe

@KingaM: Czyli jak praktycznie każdy influencer/youtuber. Zaczynał od mniejszych rzeczy i wraz z nabywaniem umiejętności/rozwojem doszedł do bycia rozpoznawalnym. Obecnie młodzież chciałaby być influencerami, bo wydaje się to łatwą pracą i co ma do tego przypadek Gonciarza to nie mam pojęcia.

by stracić wszystko bo
  • Odpowiedz