Aktywne Wpisy

kutmen2 +83
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
Radkko95 +158
Cześć, Miraski! Robię #rozdajo gry na Steamie do 150 zł. Wszystko po to, żeby zachęcić Was do zakupu gier z 30% zniżką, a czasem nawet większą — w zależności od ceny gry. Mam na Steamie dużo skrzynek, które chciałbym spieniężyć. A że ze Steama nie mogę wypłacić pieniędzy, to pomyślałem o sprzedaży gier po okazyjnej cenie. Wy macie tanio gry, a ja mam realne pieniądze 😁
Udział biorą wszyscy którzy
Udział biorą wszyscy którzy
źródło: 1000000188
Pobierz

BTW nie mieszkałeś w Europie chyba dotąd dłużej gdziekolwiek?
Byłem w wielu miejscach na swiecie i np. z zarzutami dotyczacymi niebezpieczenstw w Sztokholmie sie zgadzam. Ale wlasnie jestem ktorys raz w Paryzu i jest totalny lajt. I sie zastanawiam czy te teksty ze paryza z nami juz nie ma pisza ludzie na jakies zamowienie rosyjskiej propagandy czy po prostu mam szczescie.
A przy okazji jeśli nie chcesz gadać o subiektywnych odczuciach, to na jakiej podstawie twierdzisz, że:
Ale widze, że wszyscy słyszeli, każdy widział filmik w internecie ale nikt nie potrafi podać konkretnej dzielnicy, osiedla, przedmieścia. Za to już dostałem osobisty wjazd na to, że "nigdy nie mieszkałem w Europie" a ty mi teraz ciśniesz, że we własnym wątku śmiałem porównać miejsce w którym wynajmuję mieszkanie do swojego miasta.
źródło: Z5M74CSBDFGUJATEA5GAJDHKGE
PobierzPowtarzam że mogę cię zaprowadzić w takie miejsca a najlepiej weź jakąś dziewczyne w Kopenhadze, niemieckim Siegen albo w Bradford w UK gdzie jest
W sensie takie gdzie nie mają wstępu krajowe instytucje, policja. Takie miejsca mają przecież istnieć w upadającej Europie. Czytałem na wykopie.
I ile Ci do tej pory samochodów spalili?
Widzę że masz konto od 1 roku tutaj, zobacz od ilu ja i o
źródło: 2024-07-16 (22)
Pobierz