Aktywne Wpisy

Gazetapl_news +23
Zmieniliśmy kolory, logo i stronę główną Gazeta.pl. Co sądzicie?
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 061815
Pobierz
SupreminTHC +57
#policja
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli

źródło: Meme
Pobierzźródło: comment_16300054546tYdd67O9axXdLKjxU5G6c
Pobierzźródło: madka i doktorat
Pobierz1 Nic tak nie zmienia perspektywy jak dzieci. Jezeli duzo pracujesz, myslisz ze kariera jest wazna, albo spedzasz za duzo czasu w telefonie, to posiadanie dzieci absolutnie zmieni twoje priorytety na bardziej "tworcze". Wszystko co zwiazane z pielegnowaniem jakiegokolwiek zycia, daje ogromna satysfakcje, znacznie wieksza niz cokolwiek innego. Czlowiek znacznie lepiej sie czuje jesli zajmuje sie sadzeniem marchewek, a nie wypelnianiem tabelek w excelu ( skrot myslowy
@cocklush69: Bzdura a nawet jeśli to gdzie wady? :)
2. Zniknięcie ludzi z tej planety miałoby byłoby dobre nie tylko dla ludzi, którzy nigdy nie powstaną, ale też dla zwierząt hodowlanych trzymanych i zabijanych w fatalnych warunkach. Kiedyś życie na Ziemi zniknie, ale gdzie wady? Brak świadomego życia
@666-666: czy trudniejsze to nie wiem (nikt tak zresztą poza tobą nie napisał), ale czy większym osiągnięciem - powiem tak - rocznie w Polsce broni się ok 5tys prac doktorskich. Przypomnij sobie kiedy ostatnio do którejś zajrzałes w poszukiwaniu jakichś informacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cocklush69: Nic głupszego w tym miesiącu już nie przeczytam. Ale w sumie czego innego oczekiwać od natalisty - zwłaszcza takiego, który uważa, że nawet jak jego dziecko zostanie r-------e przez drapieżnika, to i tak super, bo jego "powinność względem planety może zostać uznana za spełnioną". Nataliści to szaleńcy.
Jedyny minus jest taki że s-------a nie namawia innych do spadnięcia z rowerka. Jak wam się nie chce r----ć to nie ruchajcie a nie innym trujecie d--y że nie możecie zaruchać.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Papieszpolak6996: Problem twojego istnienia oraz podejścia do życia również z czasem zostanie rozwiązany, co bynajmniej nie będzie dla ciebie przyjemne, więc się tak nie ciesz.
A cały ten wysryw twojego autorstwa to wyjątkowy przykład prymitywizmu. Antynatalizm nie ma nic wspólnego z
Komentarz usunięty przez moderatora
@666-666: nom, natomiast nigdzie nie napisała że jest to trudniejsze. Co zawarłem w swoim komentarzu
@666-666: ano właśnie ¯\(ツ)/¯