Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +382

Mirki i renklody, miał ktoś tu taką sytuację, że w dobie pandemii wyniósł się z wojewódzkiego mając #pracazdalna i potem się ona skończyła lub z innych powodów trzeba było zmienić pracę? Interesują mnie szczególnie opinie nie z IT. Przeniosłem się 3 lata temu 70 km od wojewódzkiego, do tej pory albo full zdalnie (do 2023) albo teraz raz w tygodniu z biura (nie sprawdzali tego jakoś dokładnie). Niestety moje #korpo idzie w ślady większości i zamierza od przyszłego roku zaganiać ludzi do biur (chodzą plotki o 3 dniach z biura w tygodniu), a poza tym także dzieje się coraz gorzej, przykręcają śrubę, dziadują na wszystkim, dali babę na TL-a itp. itd. Trzeba więc powoli myśleć nad ewakuacją. Szczerze mówiąc, spodziewałem się tego prędzej czy później, poza tym nigdy nie chciałem siedzieć w korpo do emerytury (sugerowanie że nie wymieniliby mnie na młodych tańszych albo pajeetów za jakiś czas) i dlatego świadomie zakredytowałem się w powiatowym.
Jak sobie poradziliście? Mam jakiś plan na siebie, ale chciałbym wysłuchać też doświadczeń innych osób. Na szczęście zachód Polski here, a nie jakieś Podlasie z samymi fabrykami smrodu za minimalną. Moje obecne zarobki to trochę powyżej średniej krajowej.
#pracbaza #kariera #korposwiat #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
źródło: maxresdefault
PobierzNa b2b nie mogą Ci mówic skąd masz pracować.
3msc sie przemecxysz na próbnym, wyrobisz sobie dobrą opinie, potem zona zachoruje na zapalenie płuc, a potem już się zasieddzisz i nie będziesz po prostu przyjeżdżał.
@elena-mary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰