Aktywne Wpisy

jarzynka +151
#mecz dlaczego na trybunach 99% to biali kibice. Na wypoku mówili że Szwecji już nie ma i jest kalifat.

Napisałem sobie skrypt który streamuje mi wpisy z tagów i wysyła bezpośrednio na TV i teraz oglądam mecz jak prawdziwy man of culture xD #mecz
źródło: image_picker_E3EEAC7A-AF95-4B49-BE39-2C23D7A62235-76828-000020A90FF2C561
Pobierz

Teraz, przy pracy zdalnej, nawet są możliwości zrobienia swojego w 2-3h, skasowania pieniędzy wystarczających na przeciętne życie, a później robienia swojego.
Ja wyłącznie dla tej możliwości poszedłem do IT i konsekwentnie idę w kierunku jak największej ilości czasu dla rodziny. Czy moja praca się komuś przyda? J---e mnie to. Ja się przydam rodzinie.
@nad__czlowiek: Osobiście pracuję żeby żyć, a nie na odwrót.
Jak chcesz żeby to co robisz było ważne to się zgłoś na wolontariat do hospicjum, albo ładuj kubły do śmieciarki.
@schweizer: niestety to. Osobiście, myślę, że dałoby się to jakoś pogodzić, gdyby była kompletna swoboda wyboru kiedy pracujesz - w sytuacji w której muszę najczęściej wstać by być
@flenik: Powiedział facet, co się ośmieszył udając milionera xD
@flenik: Napisałeś, po prostu już tak się zakręciłeś że nie masz pojęcia o czym bredziłeś:
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-07 164003
Pobierz@flenik: Który zarobiłeś w siedem lat od wyrzucenia z gołym tyłkiem z domu, taaak?
@flenik: Czy ta kobieta istnieje, czy tak jak twoje spekulacje na torpolu - nie za bardzo?
@flenik: To nie nerwy, po prostu lubię wyjaśniać mitomanów twojego pokroju.