Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ztakisam +41
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
źródło: mapa
Pobierz@koloroweciasto: Honda Africa Twin i mam nadzieję na następnej wyprawie używać tego motocykla zgodnie z przeznaczeniem. Na tej trasie nie chciałem zbytnio jeździć dziwnymi drogami, tylko podszkolić się w jeździe i zaznajomić z motocyklem
Marzenie węgierskich nacjonalistów
Lubię czasami posiedzieć trochę dłużej w niektórych miejscach
Znajomi Turcy pytali mi, że jak tam przyjadę, to mam zostawić motocykl pod hotelem i się nim nie przemieszczać tam.
Faktem jest, że jeździ się tam koszmarnie, kierunkowskazy nie istnieją, a kierowcy nie są najlepsi, ale w sumie nie było tak źle.
Najgorsza była
To też niezła podróż się szykuje, ja podczas tej podróży nauczyłem się, że pakuję za dużo i następnym razem muszę wziąć mniej rzeczy
źródło: 459168677_2792503520921341_3539172322296888743_n
Pobierz@Krs90: głównie tyłek, bo siodło w tym motocyklu nie jest najwygodniejsze, przy dłuższych trasach jeszcze trochę uda, ale sądzę, że z czasem będzie lepiej. Podczas postojów staram się trochę porozciągać