Wpis z mikrobloga

Mirasy, chciałem się pochwalić, bo w tym roku spełniłem swoje kolejne marzenia. Zrobiłem prawo jazdy na motocykl, kupiłem motocykl i pojechałem nim na wycieczkę po Europie.
Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej

#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
MorDrakka - Mirasy, chciałem się pochwalić, bo w tym roku spełniłem swoje kolejne mar...

źródło: mapa

Pobierz
  • 166
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to może jakieś podpowiedzi od bardziej doświadczonego? Już wiem, że się przepakowałem, ale jakieś wskazówki odnośnie jazdy, takiego stylu podróżowania zawsze mile widziane

@MorDrakka: Tez bralem za duzo rzeczy na pierwsze wycieczki ()

A z takich porad to przed dalsza wycieczka sprawdz badz wymien wszystkie czesci eksploatacyjne + naucz sie
  • Odpowiedz
@MorDrakka: zazdro :)

Ja w tym roku w końcu zrobiłem dookoła Polski, 3600km w 8 dni, no ale to była wycieczka nastawiona na 100% jazda, chociaż jak było coś fajnego to się zatrzymywałem zobaczyć, i tak dalej.
  • Odpowiedz
  • 0
jakieś części must have na zapas jak regulator napięcia itp?

@George_Liquor: na pewno zestaw naprawczy do opon, a z tym regulatorem, to mnie zagiąłeś. Cóż, jestem początkujący i jeszcze nie wiem, ile nie wiem

jesli Afryka ma dętki to łata w sprayu wkręcana w wentyl nie zda egzaminu. Tak nawiasem.

@George_Liquor: bezdętkowa
  • Odpowiedz
@januszkasprzykowski: Jeszcze coś? Dać parę lat i nikt nie będzie normalnie pisał bo mu się autokorekty (?!) nie chce poprawić, albo nawet sam nie wie jak już pisać we własnym języku. Spadaj na szczaw. Typ kupił chińszczyznę i gra eksperta.

<oczukąpiel.jpg>
  • Odpowiedz