Aktywne Wpisy

francopolo +1398
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +534
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
źródło: mapa
Pobierz1. Dlaczego od razu Afryka? Nie mam nic do modelu bo sam bym chciał kiedyś ją mieć (sam mam Fz6s1), pytam tylko czy nie obawiałeś się troche gabarytów i tego że to od razu górna półka jak na pierwsze moto.
2. Ten screen to z jakiejś apki? Przejrzyście to wygląda
3. Mapy robiłeś wcześniej i gpx wgrywałeś czy spontan?
Polarsteps, aplikacja, która śledzi twoją lokalizację, a ty możesz dodawać punkty ze zdjęciami i notatkami
@
@MorDrakka: i ta trasa "po Europie" cała mieści się na mapie która nie obejmuje nawet 1/5 Europy
@Astolus: Ogólnie wyszedłem z założenia, że wolę motocykl docelowy i po prostu ostrożniej nim jeździć, niż zmieniać motocykl co roku. Poza tym chciałbym też troszkę w terenie jeździć i szukałem motocykla, który
Pytam o gpx bo przetestowałem kilka apek i każda jest beznadziejna, a google maps często prowadzą pod zakazy i drogi widmo, szczególnie po pipidówach.
Na koniec, czemu Afryka? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślałeś nad Tenere?
@Utero: Kiedyś wszystko dokładnie planowałem, ale ta wycieczka była inna, mniej więcej wiedziałem, jak chcę jechać, ale trasę powrotną, to ogarniałem na ostatnią chwilę, noclegi też zazwyczaj na dzień wcześniej sobie ogarniałem
@Astolus: Nie myślałem, a z tą afryką też w sumie jakoś
@Pasterz30: trzy kufry, ale przez to wziąłem za dużo i odbiło się to negatywnie na jeździe. Następnym razem biorę mniej
@candl: i prawidłowo, dla zdrowia również