Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Przejechałem w ten sposób 5000 km, a sama wycieczka trwała 52 dni.
W ten sposób odkryłem nowy dla mnie sposób podróżowania i bardzo mi się taka forma podoba oraz chcę więcej
#chwalesie #motocykl #motocykle #marzenia #podroze
źródło: mapa
PobierzKiedy robiłeś prawko i ile ci zajeło? Jakieś tipy dla kogośkto wcześniej nie jeżdził i chce je sobie wyrobić?
Winszuję spełnienia marzenia (ʘ‿ʘ)
Nawet w tym roku przejechałem polskie wybrzeże rowerem z sakwami...
Myślę czy się nie przełamać i pojechać w przyszłym roku na tour de france pokibicować, bo aż mi
@Zdrowital: 2020, więc ten najnowszy model
@Italianka: Błagam Cię! Nie wsiadaj na motór! XoXo
gratki, moje ulubione europejskie tereny :)
jakieś top 3 odwiedzonych miejsc poproszę.
@j557: opie, jakie to ma (realne) vmax? tak z ciekawości pytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Drugie pytanie, nie bałeś się w tak krótkim czasie od dopiero co wyrobienia prawka, ruszyć w taką długą trasę?
Jak z awaryjnością? Jakie miałeś ogólnie przygody które ci zapadną w pamięć?