Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +570
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Szukam nowej pracy, wysyłam CV na pracuj.pl i No Fluff Jobs, ale odzew prawie zerowy. Kończę studia inż, pracuję ponad 2,5 roku w IT, ale nie mam szans na rozwój w obecnej firmie i nie chcę do końca życia zarabiać minimalnej instalując ludziom Adobe Reader i drukarki (tak jak teraz).
#pracbaza #pracait #szukampracy #linkedin #praca
Ja bym na twoim miejscu wyszukiwał firmy i wysyłał cv przez ich formularze kontaktowe. Z pracuj czy linkedina pewnie mają taki spam, że ciężko to ogarnąć.
Studiujesz, pracujesz czyli co robisz, co potrafisz? Jesli nie uczysz sie nowych rzeczy czy nie poprawiasz umiejetnosci ktore juz masz to nic lepszego
@Ksiega_dusz Nie jestem programistą.
@Desire22 Nie mam znajomych (╯︵╰,) Na uczelni teraz mało co się widujemy a i tak kontaktów
@vateras131: ale wiesz, ze to wszystko leci na jednego i tego samego maila praca@nazwafirmy.pl XD?
@Ksiega_dusz Programistow duzo a innych gosci? Wanna be gosci od cyberbezpieczenstwa czy devopsow.
Oprócz tego czego nie napisałem w CV a robię to: inwentaryzacja sprzętu, tworzenie dokumentacji, migracje stacji roboczych, naprawa jakiś gówien typu "nie działa i wyszukiwanie w
@_lorem_ipsum_: tylko go do CV nie wrzucaj