Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 71
@darek-jg O! Nie wiedziałem, że można być mieszkańcem Warszawy jeśli chodzi o darmowe miejsce w przedszkolu i można nim jednocześnie nie być, jeśli chodzi o dopłatę czterech tysięcy do mieszkania. Myrcha to nie nazwisko. To synonim kreatywnej księgowości.
  • Odpowiedz
limit na posła to 4 tysie więc jak wynajmują drożej to nie widzę problemu

@darek-jg: Powiem więcej, jak Koalicja z Tuskiem przywódcą wyłudza publiczny hajs, tworzy najliczniejszy rząd w historii i obsadza spółki skarbu państwa to nikt z lewactwa nie widzi problemu xD
Nawet zakaz handlu w niedzielę już nie boli lewaków, a przecież tak się spłakiwali, że bułeczek nie mogą kupić xD

Hipokryzja to drugie imię lewactwa i troli
  • Odpowiedz
@Mariaci: xD
Nie to ze ich bronię, ale odrobinę logiki gościu. Nie są z warszawy, biorą hajs na mieszkanie w Warszawie, juz sa z warszawy i dziecko idzie do warszawskiego przedszkola. Nie wnikam w inne niuanse
  • Odpowiedz
@Mariaci:

O! Nie wiedziałem, że można być mieszkańcem Warszawy jeśli chodzi o darmowe miejsce w przedszkolu i można nim jednocześnie nie być, jeśli chodzi o dopłatę czterech tysięcy do mieszkania. Myrcha to nie nazwisko. To synonim kreatywnej księgowości.

Nie wiem, jak jest teraz, ani jak jest w Warszawie. Jak ja zapisywałem dzieci do żłobka czy przedszkola, to pytali się o urząd skarbowy gdzie płacę podatki, a nie o miejsce zamieszkania.
  • Odpowiedz