Aktywne Wpisy
Robauke +436
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową

źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
xxcorexx +109
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Link do nowej wersji:
https://github.com/Rzezimioszek/eKW-pobieracz/releases
W tym updatecie dodałem brakująca opcje pauzy oraz stopu dla odświeżonego trybu pobierania.
Reszta bez zmian względem poprzedniej wersji.
#ekwpobieraczek
#ksiegiwieczyste #python #selenium #geodezja #nieruchomosci
źródło: temp_file7582743024212438167
Pobierzźródło: 200w
PobierzŻeby sobie znaleźc KW po dzialce, to albo kupujesz, albo szukasz w ciemno.
Za eKW pobieraczka zawsze plus
Pobieranie asynchroniczne odpala tyle okien ile wątków, ale wykonuje działania tylko w jednym oknie i kiedy to okno czeka na odpowiedź serwera to działa na kolejnym oknie i kiedy ono czeka to przeskakuje na kolejne. W efekcie każde
Wygenerowałem listę KW do notatnika, a jak chciałem pobrać ich treści to niestety nici. Raz mi pobrało 1 ze 100 zaznaczonych jakiś środkowy numer. Po zakończonym pobieraniu wyskakują komunikaty że zakończono i że pobrano wszystkie KW. Co może być nie tak?
Ja też mam taki problem. Może udało by się nagrać na YT instrukcję generowanie listy i pobierania zakresu KW? Bo u mnie otwiera się wiele okien edge potem z 0% do 100% skacze nagle i nie ma pobranych ksiąg...
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-11 222553
Pobierz