Wpis z mikrobloga

@korona_swirus: ale to wyszukuje same działki, bez KW. Nie ma żadnej wtyczki która znajdzie KW po numerze, a OP robi program który hurtowo pobiera dane z EKW - musisz sobie listę wygenerować i masowo pobrać księgi z danego zakresu.

Żeby sobie znaleźc KW po dzialce, to albo kupujesz, albo szukasz w ciemno.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@er6f obecnie pobieranie opala tyle okien ile masz ustawionych wątków w ustawieniach programu i pobiera je jednocześnie, jeśli któryś się zakończy to wskakuje na jego miejsce nowe okno i tak do pobrania wszystkiego.

Pobieranie asynchroniczne odpala tyle okien ile wątków, ale wykonuje działania tylko w jednym oknie i kiedy to okno czeka na odpowiedź serwera to działa na kolejnym oknie i kiedy ono czeka to przeskakuje na kolejne. W efekcie każde
  • Odpowiedz
Zainstalowałem dziś.
Wygenerowałem listę KW do notatnika, a jak chciałem pobrać ich treści to niestety nici. Raz mi pobrało 1 ze 100 zaznaczonych jakiś środkowy numer. Po zakończonym pobieraniu wyskakują komunikaty że zakończono i że pobrano wszystkie KW. Co może być nie tak?
  • Odpowiedz
@antos1990: @RZM_4

Ja też mam taki problem. Może udało by się nagrać na YT instrukcję generowanie listy i pobierania zakresu KW? Bo u mnie otwiera się wiele okien edge potem z 0% do 100% skacze nagle i nie ma pobranych ksiąg...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@antos1990 @Rusharh na razie jestem w trakcie robienia nowego UI i mówię instrukcji w PDF, ale myślę że jak nowe UI się trochę sprawdzi w akcji to nagram coś na YT, taki tutorial, bo mam go w planach od dawna
  • Odpowiedz
@RZM_4: Co zrobić jak mam bana a nie mogę wygenerować numeru BOT ID? Wygląda że zbanowany jest adres IP zewnętrzny bo na innych komputerach i przeglądarkach to samo a po zmianie sieci działa. ()
  • Odpowiedz
@RZM_4: Okazało się wtedy że to ISP mnie zablokował ( ͡° ͜ʖ ͡°) W EKW powiedzieli że blokada jest wieczna i bez bot ID nie odblokują.
  • Odpowiedz