Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +55
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

To są te detale. Ale nie oszukujemy się większość kobiet jednak pracuje.
Komentarz usunięty przez autora
@H_Moody: no jest dokładnie na odwrót niż myślisz. Malowanie w dzisiejszych czasach jest bezwartościowe pod względem finansowym, tak jak tworzenie poezji. Nawet te 30 lat temu jak ty i ja byliśmy bajtlami to nie miało żadnej wartości. A jak ktoś oburza się o słowa "wartość", "bez wartości",
@pieknylowca: Skąd wiesz, że tak to wygląda, znasz ich?
W Polsce co prawda zamykają kolejny oddział w twoim lokalnym szpitalu, a jakiś chłopak p--------a rowerem przez całą Polskę, żeby zebrać na leczenie dzieciaka, ale za to ta pseudo artystka dostanie dopłatę do emerytury.
O dopisaniu do ubezpieczenia męża nawet nie wspomnę
@H_Moody: chcę zobaczyć średnie zarobki i to ile dostają na miesiąc, bo papier wszystko przyjmie. Gadasz kompletnie absurdalne bzdury, nie znasz realiów prostych ludzi.
@TJ_Laser to robią BUDOWLAŃCY, LUDZIE OD WYKOŃCZENIÓWKI, NIE MALARZE.
@niecodziennyszczon: życzę ci żebyś na starość został okradziony z tych pieniędzy i żeby otoczenie kpiło z ciebie dokładnie tak samo, jak wyborcy po i lewicy kpią z ludzi od 1989. jesteś obrzydliwą osobą i popierasz kradzież.