Aktywne Wpisy

SynMichaua +77
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

Wytłumaczy mi ktoś może dlaczego jak jedzie jakiś pojazd uprzywilejowany na sygnale to ludzie hamują, zjeżdżają w sytuacji kiedy obok pas (w tym samym kierunku) jest wolny? Zauważyłem że ludzie tak robią np jak są 2 pasy z czego lewy wolny to ci na prawym przyhamowują, albo ostatnio widziałem na drodze w mieście 3 pasmowej na światłach 2 pasy zajęte ale lewy wolny gdzie pojazd na sygnale spokojnie by przejechał bo tym pasem się poruszał to ludzie zjeżdżają, kombinują i się blokują wjeżdżając na pasy dla pieszych powodując jeszcze większe zamieszanie i mniejszą widoczność dla tego na sygnale bo przecież wjeżdża na czerwonym. Czy może o czymś nie wiem i jest nakaz takiego zjeżdżania nawet jak pas obok wolny?
#samochody #motoryzacja #auta #prawo #policja #polska