sieporobilo sieporobilo przedwczoraj, 15:09:59 330 + #inzynieria Gościu się pytał kierowcy autobusu gdzie jego czapka. Na szczęście taksówkarz wiedział, zatrzymał się i pomógł mu znaleźć.
Dwudziestydrugi Dwudziestydrugi przedwczoraj, 15:11:55 via Wykop 138 + @sieporobilo: źródło: patrick-beautiful Pobierz
IllIllllIllniepomszczon_napletekIlI IllIllllIllniepomszczon_napletekIlI przedwczoraj, 16:22:02 via Wykop 67 + @sieporobilo: inżynieria z medycyną od razu
BrightBeamBuddha BrightBeamBuddha przedwczoraj, 16:22:46 via Wykop 0 + @sieporobilo: Same lewe xd. Jeszcze w skali spodziewalnosci ulozone
Jezyk19 Jezyk19 przedwczoraj, 17:10:36 via Wykop 7 + inżynieria z medycyną od razu@IllIllllIllniepomszczon_napletekIlI: specjalizacja anestezjologia
Lketoglutaran Lketoglutaran przedwczoraj, 18:09:41 via Wykop 20 + @sieporobilo: dziadek unik i kontra jak mlody bog (。◕‿‿◕。)
Ja-szczur Ja-szczur przedwczoraj, 19:37:02 via iOS 3 + @sieporobilo no nie wiem. Gosc przywalił dosyc solidnie o asfalt. Taksiarz mogl skonczyc za kratkami po takiej pomocy.
nobrainer nobrainer przedwczoraj, 20:59:24 via Wykop 0 + @Ja-szczur: to Argentyna lub Brazylia, policja by przyjechała to by tylko śmieciarkę wezwała
Ja-szczur Ja-szczur przedwczoraj, 21:09:35 via iOS 0 + @nobrainer aż tak tam źle nie jest bo ktos tam jednak w więzieniech siedzi, zwlaszcza ze policja mialaby nagranie. Ale nawet jakby go nie zlapali to miałby człowieka na sumieniu
Jeszcze w skali spodziewalnosci ulozone
@IllIllllIllniepomszczon_napletekIlI: specjalizacja anestezjologia