Aktywne Wpisy
Iudex +740
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1227
Jest to kolejna streamerka, która ma średnią około 100 widzów i co transmisje żebra o donejty, najczęściej na jakieś głupoty. Co stream spermiarze wrzucają jej do skarbonki około 1000zł. Facet, który streamuje i ma średnią 100 widzów praktycznie nic nie zarabia ze streama, a te żebraczki są obsypywane złotem. Kolejny przykład piekła kobiet i tego jak bardzo nasze kochane witaminki są dyskryminowane i w jakim okrutnym patriarchacie przyszło im żyć.
Kiedyś stawało się z kubkiem pod centralnym. Teraz odpala się streama z kaleczenia w gry/oglądania youtuba i dostaje tysiące jałmużny od spermiarzy. No chyba że urodziłęś się facetem, wtedy zostaje ci tylko wyniszczająca fizyczna orka za minimalną krajową w fabryce smrodu. Clown world w najczystszej postaci. Ginocentryzm pełną parą. Czy Ministerstwo Równości ma w planach walkę o zaprzestanie dyskryminacji finansowej mężczyzn w branży streamingu?
Zachęcam do podsyłania innych streamerek, u których kręci się ten sam proceder.
22.09 - 623zł
26.09 - 1150zł
28.09 - 1869zł
29.09 - 1123zł
01.10 - 428zł
#zebraczkixxiwieku #twitch #przegryw #pieklokobiet #pracbaza #praca #pieklomezczyzn #stream
'maniekk' wpłacił łącznie 10 koła?xDDDD
Ja p------e co to za spermiarski pomiotxDDDD