Aktywne Wpisy

WielkiNos +378
Mireczki potrzebna wasza pomoc. Trzeba się dorzucić do biletu do Nigerii dla Patrycji, której wielka miłość się tam znajduje. Pomóżmy jej spełnić swoje marzenia.
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #przypadkowymurzyn #mokebe #mokebiary
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #przypadkowymurzyn #mokebe #mokebiary
źródło: temp_file74466058148529559
Pobierz
Po tej aferze #kpo coraz bardziej zaczynam nienawidzieć bogatych ludzi. Wszystko jest ustawione od początku na dzielenie ludzi na klasy; zwycięzców i roboli - zaczyna się od szkoły. Dzieci ładniejsze i bogatsze są bardziej lubiane przez nauczycielki. Te z prywatnych szkół jak demokratyczna, walfdorska itp. uczą się tego co je "jara" od początku. Przez co siłą rzeczy mają wiele lat doświadczenia w jednej dziedznie. Kiedy te z biedoty uczą się

#nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
Bo to jedyna opcja żeby dostosować mieszkanie pod siebie bez narażania się na duże koszty dzięki zmianom lokatorskim
Przecież te układy mieszkań nie są zupełnie funkcjonalne, nierzadko masz dosłownie tylko 2 gniazdka i jeden punkt oświetlenia zaplanowany na 10-15metrach.
Przecież to tragedia.
1. Było taniej
2. Mogłem wybrać dowolne mieszkanie bo byłem pierwszym, który kupował w danym bloku więc był spory wybór, a obok stał dopiero co oddany identyczny blok, więc obejrzałem sobie jak będzie wygladał układ pomieszczeń w mojej "dziurze w ziemii" na tym już istniejącym
3. Po wybudowaniu całości zostały już same resztki - mniejszy metraż, gorszy układ a i tak dość szybko wszystko poszło, pod
Na późniejszym etapie deweloper sobie oczywiście podniósł cenę więc zdążyłem kupić zanim to zrobił.
Na początku mogłem wybrać sensowniejsze mieszkanie, te najlepsze zniknęły na etapie dziury w ziemi.
Plus gdy mieszkanie jeszcze nie jest skończone masz możliwość wprowadzenia zmian lokatorskich (przychodzisz, mówisz co chcesz i możesz w ramach swojego mieszkania grzebać w projekcie). Ścian nośnych nie pozwolą ruszyć, ale - działowe sobie zmieniłem, jednej w ogóle