Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
masz dużo pracy siedzącej, czy jakieś predyspozycje?

@tellet: jestem programista więc non stop siedzę przed kompem, poza tym leczę się na nerwice lekowa i kiedyś brałem z tego względu takie leki co powodowały zaparcia.
  • Odpowiedz
  • 0
@George_Liquor: hemoroidy laserem noeV 1470 , a fałdy w karcie która dostałem napisali, że niby wycięli. Myślałem, że też zrobią laserem, w sumie nie dopytałem.
  • Odpowiedz
@aleksc: czyli klasycznie, jak najczęściej wstawać, po pracy nie grać w gry tylko leżeć, albo spacerować w spokoju, zasada ogólna pić sporo, ale raczej nie razem z jedzeniem i konsumować rzeczy poprawiające miękką kupę, kiszonki, owoce, siemie lniane, polecam tylko zmiażdzone, z nie odciągniętym olejem, oczywiście wszystko z umiarem
  • Odpowiedz
jestem programista więc non stop siedzę przed kompem

@aleksc: To jeszcze powiedz ile lat masz, bo mnie trochę przeraziłeś, bo sam siedzę przez 90% czasu jak nie śpię, jak nie przed kompem, to w aucie.
  • Odpowiedz
  • 1
Wszystko pod znieczuleniem? Na fundusz?

@George_Liquor: Na fundusz? Chciałbym :D Na NFZ to by była klasyczna operacja, gdzie podobno jest rozmowa z psychologiem przed samą operacją żeby przygotować pacjenta na ból i miesiąc męczarni. :D W moim wypadku było wypalanie hemoroidów w prywatnej klinice laserem, znieczulenie ogóle było.

To jeszcze powiedz ile lat masz, bo mnie trochę
  • Odpowiedz