Wpis z mikrobloga

• 74
@mirko_anonim Trzeba być emocjonalnym gimbem żeby chwalić się moczeniem siura w jakiejś maniurze więc obstawiam, że wszystkie te historyjki byłyby zmyślone - ergo wsadź sobie te wypociny mitomanie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pochwal się lepiej ile razy robiłeś badania na STI/STD.
Jeśli ani razu to jesteś totalnym debilem i za razem skrvvysynem jeśli podejmiesz dalsze współżycie z kolejnymi dziewczynami bez takich badań.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakby ludzie nie uprawiali seksu i ty jedyny wygryw xD twoi rodzice cię zrobili w ten sam sposob co ty to robisz teraz, zluzuj majty, jestes nikim i nikogo to nie obchodzi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie wiem jakie trzeba mieć życie aby mając 32 lata jarać się tym, że dyma się laski i to jeszcze zapisywać zapamiętywać, chcieć to wałkować, ciągle o tym rozmawiać i myśleć że inni chcą o tym słuchać jakby to było jakieś ważne osiągnięcie.
  • Odpowiedz
Na liście pojawiło się 26 imion

@mirko_anonim: i ty je wszystkie pamiętasz? Mi przy 10 zaczęły się mieszać, pamiętam jak patrzyłem na smsy w telefonie i nie pamiętałem jak ta dziewczyna wyglądała, nie zrobiłbym listy.
Może zacznij żyć normalnym życiem, nie wspomnieniami przygód.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
roztropny-wykopek-83: Po pierwsze gowno mnie to obchodzi. Po drugie lubię te opowieści wielkich zdobywców, którzy walili na potęgę i chętnie opowiadają o tym we wzniosły sposób, podczas kiedy w praktyce ich podboje wynikały z zaburzeń i uzależnienia od seksu, a obiektami były w 99% pasztety, których nie trzeba za długo podrywać. Skoro te twoje historie już nawet na wykopie nie robią wrażenia, to serio ci współczuję tego jaka bekę muszą mieć
  • Odpowiedz