Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

chybaDapi +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Niedługo idę do #urzadpracy, bo dostałem wezwanie na stawienie się w sprawie gotowości do podjęcia pracy (wysyłałem wniosek o uzyskanie statusu bezrobotnego). Czy urzędnicy będą tam się dopytywać mnie o to, jaki rodzaj pracy by mnie w razie czego interesował? Chodzi mi o to, że pracowałem w pewnej pracy dorobkowej, żeby dorobić na szkołę, a potem prawie 2 lata w zawodzie (wg mojego wykształcenia). Boję się, że znajdą mi pierwszą lepszą robotę na jakiejś pipidówie (bo pracowałem w takim zawodzie podczas szkoły, więc teoretycznie "mam doświadczenie") i uwalą mi status, bo odmówię, a ja bym chciał jak już albo wziąć coś związanego z zawodem albo w ogóle...
#pracbaza #pytanie #bezrobocie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
+ z tego co wiem muszą CI oferować prace zgodnie z wykształceniem w miarę i to nie są raczej jakieś oferty konkretne z których będą cie rozliczać tylko raczej - tu masz pan ogłoszenie na naszej stronie i to by pasowało, zapisać numer? a miesiąc później prawdopodobnie nawet nie zapyta czy zadzwoniłeś, bo logicznie rozumując jak się nie wyrejestrowałeś to nie zatrudniłeś