Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
morgiel +2
pizzaius xdd brzmi Włosko
#
#
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
My, mężczyźni, niewiele się zmieniliśmy przez ostatnie kilkadziesiąt lat, choć trzeba przyznać, że Millenialsi świetnie się sprawują jako mężowie i ojcowie, bo wiedza psychologiczna/psychiatryczna jest znacznie bardziej spopularyzowana niż za tzw. komuny. Natomiast kobiety od 2010 roku zmieniły się nie do poznania. Dochodzi do takich cyrków, że zdrada męża jest czymś pożądanym, a wszelkie tłumaczenia, że to osoba zdradzająca robi coś potwornego, kończą się ostracyzmem społecznym osoby, która tak to postrzega.
To wszystko idzie w tym kierunku, aby zmienić mężczyzn, poprzez wcześniejszą zmianę kobiet. Normalnie myślący mężczyźni, którzy nie odnajdą się w nowej rzeczywistości sami się eliminują poprzez samobójstwa, brak zatrudnienia i nałogi.
#satanizm trochę też #p0lka (trochę wstyd, że użyłem tego tagu, ale wychodzę z założenia, że złapię dzięki temu zasięgi innych samodzielnie myślących przegrywów)
@NowaFalaZap:
Zgadzam się, przynajmniej częściowo. Nie zawsze się każdemu układa, pomimo odpowiedniej postawy moralnej i włożonego w swoje życie ogromnego wysiłku. Grunt to się nie załamywać i iść pod prąd, pomimo przeciwności i wciąż głęboko wierzyć w swoje przekonania i w to, że to twoje spojrzenie na świat jest prawdziwe, a innych ludzi
Oczywiście że wysoki poziom moralny nie gwarantuje dobrego życia, ale lepiej go mieć niz nie mieć. A nawet gdy los stoczy do bycia bezdomnym to dalej można
daje do myślenia.
Pozdrowienia.
Teraz światem rządzi Szatan, jest źle i potwornie, a jedynym
Hedonizm był zawsze, ale to co obecnie się dzieje w mediach/Internecie jest niezwykłe. Pompowane są biliony dolarów w propagowanie cech, które jeszcze kilkanaście lat temu były czymś bardzo dyskredytowanym. Dawniej hedonizm był dla niesprawiedliwych bogaczy. Teraz ta ściema jest wciskana KAŻDEMU. Dojdzie do takich cyrków, że ludzie będą się tylko pieprzyć, żreć i kraść. A to nie o to chodzi.
Ciekawe gdzie?
@KawaJimmiego:
Kobiece czasopisma, magazyna, fora. Gdzie byłeś przez ostatnie 5-10 lat, że pytasz? Nie chce mi się podawać cytatów, ale co jakiś czas wlatuje taki paszkwil na główną.
Nie zgadzam się z tobą. Społeczeństwo bardzo się zmieniło przez sto lat.
@Walimbrachol: ale p---------e. Rozumiesz że scrollujac Mirko bez cenzury zobaczysz w jeden dzień więcej nagich kobiet niż twój dziadek widział całe życie? Czy jesteś debilem 'nic się nie zmienilo'. K---a jak można tak głupio p-------ć
A dobra widzę do pierwszego komentarza. Ok to zaraz się odniosę. Juz kilka godzin temu to pisałem i mydłem ze do następnego komentarza sie odnosisz
Wybaczanie karuzeli kutasow wcale nie jest zawarte w nauce chrześcijańskiej. Osobiście zdrady