Aktywne Wpisy

SynMichaua +23
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

#podatki #inflacja #pieniadze #niewiemjaktootagowac #pracbaza
źródło: temp_file6958169316101754208
Pobierz@Milo900: już za zeszły rok trzeba było rozliczyć wszystkie paragony wraz z rozliczeniem PITów - trąbili o tym pół 2022 roku, żeby zbierać paragony od stycznia 2023, żeby wiedzieć ile podatku z danej kategorii masz wpisać w rozliczenie. Zwłaszcza że weszło prawo, że rząd ma wgląd do
źródło: 1c6784061ef7
PobierzMusisz prowadzić księgę ewidencji paragonów bo urząd skarbowy potrafi robić kontrolę.
Mam nadzieję, że opłacałeś do tej pory? (ʘ o ʘ)
Jeśli nie, to najlepiej napisać do US, wyrazić czynny żal i zapłacić zaległe podatki, bo te dupki ci nie darują i będziesz płacić razem z karą i odsetkami.
@Milo900: Tak! Kategorycznie, bo cię będą ścigać. Poczekaj, zaraz podam ci taki specjalny nr konta, na który to musisz przelewać po każdych zakupach. Trudno, takie jest życie ¯\(ツ)/¯
@Milo900: nie wierz im
tylko przedsiębiorcy płacą podatki, to informacja ile biedronka zapłaci za ciebie podatku a ile zarobi