Usunalem kanal to nie mialo sensu, picie I nic wartosciowego, bede probowal sie zmienic I nie pic od jutra, zaloze pewnie nowy ale juz o gotowaniu a nie o upadlaniu sie pijac zubry. Mimo wszystko dziekuje wszystkim widza ze byliscie, orzel, Bogdan przestaje nadawac, pozdrawiam wszystkich widow fajnie bylo heheh, ale czas na zmiany I meskie decyzje.
@ojednopiwozadaleko ja wierzę że wróci Bogdan. Tzn kanał kulinarny "BógDań". Pisalem Ci o tym, bierz nazwę ;) Trzymam ogólnie mocno kciuki i powodzenia! Będzie dobrze
@ojednopiwozadaleko: szkoda. Pamietam poprzedni Kanal Kulinarny i imo bylo zajebiscie. Jesscze fajne polecenie dales kanalu Jules Coooing. Dziekuje za wszystko i mam nadzieje ze Ci sie pouklada
@ojednopiwozadaleko: Polecam AA i program 12 kroków. Jeśli to ci nie pomoże, to odwyk zamknięty. Trzeba trochę czekać na liście, ale idzie się tam dopchać. Powodzenia gościu w tym zwariowanym świecie...
#alkoholizm #przegrywpo30tce #youtube
@ojednopiwozadaleko: czemu nie od dziś? Ja nie pije od dziś.
@matti-nn: bo już za późno
Trzymam ogólnie mocno kciuki i powodzenia! Będzie dobrze
@ojednopiwozadaleko: nie musisz ich wypijać
pomyśl jak zajebiście się poczujesz jak je wylejesz do kibla
Polecam AA i program 12 kroków. Jeśli to ci nie pomoże, to odwyk zamknięty. Trzeba trochę czekać na liście, ale idzie się tam dopchać. Powodzenia gościu w tym zwariowanym świecie...