Aktywne Wpisy

enten +436
W Polsce powinno się:
- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
źródło: tyskie-dda-alkoholizm-trauma-międzypokoleniowa-v0-9aprfd8s0xjf1
Pobierz
A330 +106

A sztuczka z podłączeniem do innego gniazdka USB rozwiązuje problem?
Windows i obsługa USB nie jest idealna. Za dużo przeinstalowywałem sterownik kontrolera USB...
Na USB
Nic nie rozwiązuje problemu, mysz na innym lapku działa a na tym nie
Żeby to zrobić potrzebujesz mieć możliwość uzyskać prawa admina na PC/Lapku. Jak to laptop służbowy, to niech tym się zajmie osoba z IT.
To też już robiłem, odinstalowałem sterownik USB i dalej nic
Po prostu nic nie działa xD
Może tu pomóc np. SDI-Origin.
Pobrać możesz na innym sprzęcie. Jeżeli pobierzesz pełen pakiet (~48GiB), to internet nie będzie potrzebny do dalszego użycia SDI
0. Zerknij do gniazda, czy nie ma oznak uszkodzenia (wygięcie PINu/ów, zaśniedziałe). Zobacz czy inne urządzenie w tym samym gnieździe działa (nie drukarka, nie skaner, nie urządzenie z zewnętrznym zasilaniem).
1. Jeżeli bios jest graficzny, to może ma obsługę myszy. Jak zadziała w BIOS, to możesz śmiało się zastanawiać co spaprało się w Windows.
2. Jeżeli w trybie awaryjnym Windows działa mysz USB, to podobnie jak w