#wislakrakow Dałem radę obejrzeć połowę wywiadu. Moja diagnoza to schizofrenia paranoidalna. Jaro do pewnego momentu odnosił w życiu głównie sukcesy. Wszedł do Wisły i mimo szczerych chęci prawie same porażki. Po prostu głową nie wytrzymała i w Sevilli dostał "olśnienia". Smutne, ale trzeba się zastanowić jak odebrać mu władze, bo pociągnie nas na dno.
@Michael_Jackson_: moim zdaniem coś musiało się wewnątrz klubu zdarzyć. Za gęsta tam była atmosfera, widać to było po meczu w Łodzi z wypowiedzi trenera, było to widać po meczu w Krakowie po incydencie na trybunach. Nieprzypadkowe było spotkanie piłkarzy. Moim zdaniem jakieś ziarnko prawdy może być w oskarżeniach trolla, chociaż sam ton może być wyolbrzymiony. Słowo libacja kojarzy się w sposób jednoznacznie i skrajnie negatywny. Mogło to być jakieś wewnętrzne
@Bardzo_Suabe_Rymy: to nie są żadne spiski. Ale owszem może być to też próba tłumaczenia wariata. Tego nie wiem. Opisałem tylko swoje odczucia po tym ciężkim dla ucha wywiadzie.
Dałem radę obejrzeć połowę wywiadu.
Moja diagnoza to schizofrenia paranoidalna.
Jaro do pewnego momentu odnosił w życiu głównie sukcesy. Wszedł do Wisły i mimo szczerych chęci prawie same porażki. Po prostu głową nie wytrzymała i w Sevilli dostał "olśnienia". Smutne, ale trzeba się zastanowić jak odebrać mu władze, bo pociągnie nas na dno.
Widzisz spiski jak współuzależniony