Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +150
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

witam12 +221
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korciły i nie dawały spokoju trzy kwadraty na zachód od Grójca. Pojechałem więc i je zaliczyłem, ale wracać musiałem krajową "siódemką", bo spieszyłem się do domu na obiad. Droga ta jest w trakcie remontu i brakuje namalowanych pasów, co nie jest wielkim problemem. Gorzej, że od Wólki Kosowskiej jest tylko jeden pas ruchu, drugi jest sfrezowany i wyłączony. Tworzą się gigantyczne korki i dziś najpierw wyprzedziłem ze 200 stojących samochodów, a potem one wyprzedzały mnie. Nic przyjemnego.
#rowerowyrownik #100km
Skrypt | Statystyki
źródło: YDXJ0289
Pobierz