Wpis z mikrobloga

#pokazkota Jutro o 13:11 jest 3 lata jak nie ma Felka, wtedy nie spodziewal bym sie, ze dzisiaj bede miał dwa kitki. Strata Felka była bolesna, był przy mnie jak byłem dzieckiem, był przy moich pierwszych miłościach i był jak musiałem wyjechac z Polski. Mimo ze byłem juz dorosły to ryczałem jak bóbr, to był szczególny kitku. Glaskajcie swoje kotki zwłaszcza te starsze. Czasami sie smieje, ze Kacperek to jest zesłany przez Felka, przyszedł praktycznie dwa lata po nim. Czesto o nim mysle, do dzisiaj jak ogladam zdjecia gagatka to potrafią mi łzy leciec. Przed tym jak odszedł, myslalem ze jestem twardy. Jego odejście uświadomiło mi, ze tez mam uczucia. Zdjecie wisi na co dzien nad moim biurkiem, lubie sobie czasem na gagatka spojrzec
Lujdziarski - #pokazkota Jutro o 13:11 jest 3 lata jak nie ma Felka, wtedy nie spodzi...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lujdziarski nie wiem czemu ale ten szary kotek cały czas na Twoich zdjęciach sprawia wrażenie smutnego. Chyba ten młody i jego obecność go przytłacza ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czemu ,ale odnoszę wrażenie ,że rude koty są strasznie postrzelone i obawiam się ich posiadania.
  • Odpowiedz