@worm_nimda: jeżeli to ma być zastosowanie medyczne, to warto żeby na pierwszym miejscu była dokładność, sprawdź sobie na YT kolesia The Quantified Scientist który mierzy korelację sport/smart zegarków z profesjonalnym sprzętem, wszystko co ma poniżej 0,95 to nic nie warte zabawki, a w Twoim przypadku raczej bym celował w nie mniej niż 0,98/0,99.
@kabzior Apple to jest jakiś żart - nawet doby nie wytrzymują. Samsungi podobnie. Z tych co mnie zainteresowały to niestety brak esim a jak jest esim to już kilka dni to marzenie (H watch 4 pro 4 dni, ale duży cholernie). W ostateczności kupiłem przyciski SOS z centralką na wifi. Porozwieszam je po domu, ojciec jeden będzie przy sobie nosił. A zegarek to pewnie H watch d2 kupię (może 5-6 dni
w 5:27 masz wykres z wynikami dla wszystkiego co zmierzył
https://www.youtube.com/watch?v=ttUEKCtYg5U
Z tych co mnie zainteresowały to niestety brak esim a jak jest esim to już kilka dni to marzenie (H watch 4 pro 4 dni, ale duży cholernie).
W ostateczności kupiłem przyciski SOS z centralką na wifi. Porozwieszam je po domu, ojciec jeden będzie przy sobie nosił. A zegarek to pewnie H watch d2 kupię (może 5-6 dni