Wpis z mikrobloga

Jeśli ktoś zamówił iphone w ME, iSpot czy innym resellerze to polecam wejść na RTV, telefony dostępne od ręki (pewnie nie wszystkie)
Miałem zamówienie w ME (16 Pro 128) z poprzedniego piątku chwilę po 14 i dalej status nowe, na infolinii nic nie wiedzą, a na RTV dostępne od ręki - trzeba tylko opłacić z góry i wybrać kurier/paczkomat, nie ma możliwości odbioru w sklepie.
Zamówiony 20 min temu, już mam nr listu przewozowego i jutro będzie u mnie (kosztowało to 10 zł, w poniedziałek free)

#apple #iphone
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@Ka4az: oby nie, Pani na czacie potwierdziła, że telefony są i na bieżąco realizują zamówienia, teraz już nie ma, wiec chyba były ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@puux: Że się ludzie na to nabierają jeszcze. Oni nie mają żadnych telefonów, teraz będą codziennie ustawiać rzekomą dostępność losowych wariantów co kilka godzin na pięć minut, żeby ludzie mieli złudzenie upolowania okazji. A potem czekanie tygodniami na realizację. Jeśli nie da się wybrać płatności przy odbiorze, to znaczy, że towaru nie mają fizycznie u siebie i szukają frajerów, którzy dadzą im nieoprocentowaną pożyczkę.
  • Odpowiedz
@puux: mój o 10 umieszczony w paczkomacie, 24h od zamówienia. Trochę beka, bo niektórzy zamawiali preorder, czekali, czekają dalej, a my pyk myk i gotowe xD
  • Odpowiedz