Jeśli ktoś zamówił iphone w ME, iSpot czy innym resellerze to polecam wejść na RTV, telefony dostępne od ręki (pewnie nie wszystkie) Miałem zamówienie w ME (16 Pro 128) z poprzedniego piątku chwilę po 14 i dalej status nowe, na infolinii nic nie wiedzą, a na RTV dostępne od ręki - trzeba tylko opłacić z góry i wybrać kurier/paczkomat, nie ma możliwości odbioru w sklepie. Zamówiony 20 min temu, już mam nr listu przewozowego i jutro będzie u mnie (kosztowało to 10 zł, w poniedziałek free)
@puux: dziękówa byczku, zamówiłem tydzień temu od Apple wersję 128, ale zacząłem myśleć czy nie lepiej wziąć 256 no i spadłeś mi z nieba (⌐͡■͜ʖ͡■) Zamówiona z Euro wersja 256, u Apple anulowane
@puux: dzięki!! czekałem na odbiór w #xkom ale skoro tutaj pewniak z dostawą na jutro to zmieniam zamówienie. I przy okazji 110 zł cashbacku z alerabat.com (ʘ‿ʘ)
@nasalislarvatus: zajebioza ( ͡°͜ʖ͡°), z ciekawości dlaczego wziąłeś 256? na obecnej 11 mam 64 i trochę miejsca brakuje, ale tragedii nie ma, więc imo 128 mi wystarczy @Ka4az szkło skipuje, zawsze kupowałem od 3mk Flexible Glass, ale to w sumie bardziej taka folia, szybko to się rysuje i słabo się przegląda telefon, poza tym strasznie się palcuje. Jeśli ekran w 11 był całkiem
@puux: nie bardzo właśnie. Może przez to, że płaciłem kartami podarunkowymi inaczej proces wyglądał. Albo wyprzedany na sobotę, po prostu. Bo teraz zniknął całkiem już ( ͡°͜ʖ͡°)
@puux: obecnie mam 14 pro 128 i zajęte mniej więcej połowę po ponad roku użytkowania (aplikacji nie dużo, gier nie mam w ogóle, zdjęcia, video leci do iClouda). I szczerze mówiąc to 128 mi pewnie by wystarczyło, ale wziąłem tak prewencyjnie ze względu na ulepszony aparat (większ rozdzielczość zdjęć, video 4k pewnie swoje będą ważyć - chociaż pewnie może raz coś nagram w tym formacie xd)
Miałem zamówienie w ME (16 Pro 128) z poprzedniego piątku chwilę po 14 i dalej status nowe, na infolinii nic nie wiedzą, a na RTV dostępne od ręki - trzeba tylko opłacić z góry i wybrać kurier/paczkomat, nie ma możliwości odbioru w sklepie.
Zamówiony 20 min temu, już mam nr listu przewozowego i jutro będzie u mnie (kosztowało to 10 zł, w poniedziałek free)
#apple #iphone
@Ka4az szkło skipuje, zawsze kupowałem od 3mk Flexible Glass, ale to w sumie bardziej taka folia, szybko to się rysuje i słabo się przegląda telefon, poza tym strasznie się palcuje. Jeśli ekran w 11 był całkiem
Do swojej 14 Pro miałem właśnie z JTECH kilka etui i wszystkie spoko.
A co do szkła to ja zawsze zamawiam spigen ez fit za 60 zł i mam 2 szkła co zawsze idealnie się naklei.
także wybacz @evolucja ale chyba podwędziłem Ci szutkę z magazynu
@nasalislarvatus: tak sobie to tłumacz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ka4az: zamówiłem przezroczyste, niby nie żółknie, 28 zł to uczciwa cena ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@puux: potwierdzam, mam ponad rok i nic
@evolucja: na ten moment jest pustynny w: Warszawa, Białystok, Kraków, Łódź i Dąbrowa Górnicza