Dostał ktoś z Was maila o tym, że wysłano Wam 16-kę z iSpota? Niby mieli dzisiaj wysyłać, ale jak to w szajz spocie - jak mówią, że coś będzie na jutro - to będzie za dwa tygodnie...
@wyqop: ja jutro tam dzwonię z rana ich o--------ć, jeszcze w dzień zamówienia dzwoniłem tam bo miałem problem z płatnością i gościu mi mówił, że nie będzie problemu bo mają na stanie a była to chyba 17 a teraz widzę, że nawet osoby które zamówiły kilka minut po 14 też 0 info
@MrXavery: @msiro Dzwoniłem, dostałem informacje, że to dlatego bo oni realizują zamówienia w kolejności zakupu i aktualnie trzeba czekać (co tam, że konsultant jak dzwoniłem w ten sam dzień to mówił, że nie będzie problemu z dostępnością) I to dlatego, że jak ktoś bierze na raty to taki proces dłużej zajmuje i on nie może mi teraz powiedzieć kiedy te iphony wyśle bo nie wie. Jak powiedziałem, że w
@wyqop: jest ktoś jeszcze kto nie dostał żadnego maila? Zamówiłem 13 o 14:07 i nic, na infolinii odesłali mnie na maila, bo niby nie mają informacji o zamówieniach przedpremierowych...
Niby mieli dzisiaj wysyłać, ale jak to w szajz spocie - jak mówią, że coś będzie na jutro - to będzie za dwa tygodnie...
#iphone #ispot #apple
Nie mogę się doczekać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: image
Pobierz