Wpis z mikrobloga

@technojezus: jak jednej coś odwali to masz kolejną albo kilka w zapasie, fochy Cię nie ruszają. Całe życie kręciłem równocześnie z wieloma kobietami, przestawałem dopiero jak w którejś relacji deklarowałem coś poważniejszego, jednak do jakichś deklaracji to zazwyczaj te pół roku albo więcej regularnego spotykania musi upłynąć, żeby jakie takie zaufanie zbudować, niektórych nawet nie rozważałem w kategoriach związku, a one mnie, po prostu dobrze się bawiliśmy.
  • Odpowiedz
@technojezus też tego nie rozumiem ale ludzie tacy są ciągle muszą karmić kruche ego bo nie wyrobili sobie zdrowego poczucia własnej wartości
Te osoby są poprostu słabe psychicznie i ciągle muszą się zasilac atencją od innych bo się czegoś boją
Dlatego nigdy nie będę z takim facetem bo mi słaby nie potrzebny który musi ratować sobie ego kontaktami z wieloma
  • Odpowiedz
  • 0
jak jednej coś odwali to masz kolejną albo kilka w zapasie, fochy Cię nie ruszają. Całe życie kręciłem równocześnie z wieloma kobietami, przestawałem dopiero jak w którejś relacji deklarowałem coś poważniejszego, jednak do jakichś deklaracji to zazwyczaj te pół roku albo więcej regularnego spotykania musi upłynąć, żeby jakie takie zaufanie zbudować, niektórych nawet nie rozważałem w kategoriach związku, a one mnie, po prostu dobrze się bawiliśmy

@Czekolatka: jest to niepoważne
  • Odpowiedz
@technojezus: ale przecież przez te pierwsze miesiące spotykania się nikt takich poważnych pytań nie zadaje, jak dziewczyna zaczyna zadawać poważne pytania to mija te min 3 miesiące, jakichś deklaracji żadna kobieta ode mnie nie wymagała wcześniej niż po 6 miesiącach, po takim czasie jestem w stanie zdecydować czy chce rezygnować z innych relacji dla tej jednej, zazwyczaj nie i kończyła się znajomość, jednak po przerobieniu masy takich relacji znalazła się
  • Odpowiedz
  • 0
@Czekolatka: To dziwne spotykałeś. Moja była i obecna po 2-3 spotkaniach pytały, czy związek, czy nie.

na dłużej nawet tylko dla seksu bo był fajny, a jakimś adonisem to ja nie jestem

No to ciekawe dziewczyny, jak z NIE adonisem do łóżka chodziły. Zbyt madre, to raczej nie były.
  • Odpowiedz
  • 0
@technojezus Od pierwszego spotkania nie musicie deklarować sobie miłości i wierności xD

Poza tym, prawie każda kobieta pisze z wieloma facetami, więc szkoda być tym naiwnym. Hipotetycznie, poświęcasz miesiąc na poznanie potencjalnej partnerki, a po tym czasie wychodzi, że jest ona mocno p------a, albo sama Cię zlewa, bo opcja nr 1 napisał do niej. No i wtedy jesteś miesiąc do tyłu i zaczynasz od początku, czas jest zbyt cenny, szczególnie gdy
  • Odpowiedz