Aktywne Wpisy
co mam zrobić na obiad żeby chlop mnie pokochał, tylko poważne propozycje
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
mam już dość #rozowepaski z #tinder
jestem 35 letnim gościem szukajacym stałego #zwiazki Ostatnio spotykałem się (może to za duże słowo) z pewna uroczą 30 lvl kobietą, która odpowiadała osobowością oraz wyglądem. Coś tam gadalismy na 3 randce o naszych planach na przyszłość. Powiedziałem zgodnie z prawdą, że docelowo interesuje mnie założenie rodziny. Ona powiedziała, że też celuje w coś poważnego, wydawało
A przy okazji: wiecie że ktoś kogo stać na lambo i bugatti może sobie pozwolić na najlepszych prawników w Polsce i pewnie po tygodniu wyjdzie i jeszcze zarobi na tym całym zamieszaniu? Przecież jego pierwszy live po wyjściu z aresztu na bank będzie miał największe zasięgi w historii YT w Polsce.
#budda #bekazwykopkow #konfederacja
@grexo: No i tak jest. Pranie pieniędzy i h----d są zabronione. Czego nie rozumiesz?
@grexo: nie 10 letni tylko 12 letni nie skoda tylko renault
12 letni renault
@grexo: Tak, wczoraj miałem Toyotę, dzisiaj zmieniłem na skodę i opla. Wszystkie trzy bardziej użyteczne niż lambo. xD