Aktywne Wpisy

kieubasa +62

Ryksa +6
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
źródło: IMG_9948
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja to podejrzewam, że po prostu Obajtek albo inny bonzo miał przy tej rzece swój dom i nie chce mu się za swoje remontować.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przypominam:
@RunAway268: Wykopki to nie monolit, ale nie powiem kto zaczął dawać wszystko Ukraińcom, a kto musi to teraz tamować (np. 500+ za dzieci które nie chodzą do szkoły!) bo PiS nie przewidział. Albo konec finansowania mieszkań dla Ukraińców po ponad dwóch latach wojny (30 zł/os/doba)!