Wpis z mikrobloga

Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
SynMichaua - Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej spraw...

źródło: IMG_9948

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SynMichaua: to nie jest kraj dla mądrych ludzi - to samo z kredytami, człowiek liczy na ile go stać, a debil weźmie hipotekę pod korek na 35lat, a potem rząd go ratuje
  • Odpowiedz
@SynMichaua: ale wy się nakręciliście. Zachowujecie się jakby to już weszło i zostało zrealizowane. Chyba wam na mirko "elicie intelektualnej" nie trzeba tłumaczyć czym jest populizm. Czy może trzeba?
  • Odpowiedz
rzeczywiście wychodzi na to, że prawdziwymi frajerami będą osoby, które postanowiły się ubezpieczyć. Nie dość, że pewnie nic z tego powodu nie dostaną od państwa, to jeszcze będą się bujać z ubezpieczycielami po sądach.

@mexxl: w Polin od dawna największymi frajerami są uczciwi, pracujący obywatele, którzy racjonalnie dysponują swoimi pieniędzmi.
tacy nie mają co liczyć na jakąkolwiek pomoc ze strony państwa (bo przecież sami sobie poradzą, nie?) które stymuluje za
  • Odpowiedz
@SynMichaua: heh, kolejny dowód na to że pisowcy to debile i mimo że nie rządzą chcą wprowadzać rozdawnictwo dla pospólstwa (a ko dla deweloperki) i wyrownywac idiotów takich jak oni z ludźmi myślącymi. Najpoerw to musi przejść, potem mozna się w------ć.
  • Odpowiedz
@SynMichaua: To zwykła gra polityczna by pokazać jaki dobry jest PIS a jakie złe PO które nie chce ludziom zadośćuczynić. Jest to żałosna forma uprawiania polityki i każdy zdroworozsądkowy człowiek wie że to są tylko gierki.
  • Odpowiedz
@SynMichaua stary ale ty chyba nie sądzisz , że PiS to robi z dobroci serca?
Za chwilę Błaszczak wyjdzie i powie , że Pato rząd nie chciał ich ustawy . Błaszczak to menda i tyle
  • Odpowiedz