Aktywne Wpisy

xDrive +72
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +33
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

W waszym wyobrażeniu każdy na takiej wiosce może sobie pozwolić na płacenie kilka koła miesięcznie, żeby w razie wypadku i tak nie mieć pewności czy się coś uda odzyskać. W niezłej bańce żyjecie
#powodz
Jak kogoś stać, żeby co 10 lat zaczynać "od zera", to go stać na "horrendalne" składki. Albo inaczej, jak kogoś nie stać na "horrendalne" składki, to go stać na zaczynanie "od zera" co 10 lat.
Tu nie ma złośliwości, bo ubezpieczalnie działają
źródło: Paczkó
Pobierz@kotlin: prawdopodobnie włożyłeś w weryfikację kosztów ubezpieczenia więcej czasu i energii niż 90% potencjalnie zainteresowanych :)
@Galopujaca_rokitniczka: spoko o ile jest to nowy dom, gorzej jak mieszkasz w domu z dziada-pradziada na terenie zalewowym.
-no to se kup gdzie indziej dom
-nie stać mnie
-to sprzedaj
@kotlin: to super analizę zrobiłeś xD
źródło: paczków
Pobierzźródło: paczków2
Pobierz