Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +68
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz
jmuhha +46
Ktoś mi wyjaśni czemu nowe auto pod Barlinkiem rozpadło się w pół?
źródło: 1000017746
Pobierz

źródło: IMG_6897
Pobierz@future_taylor: ja p------ę. Cokolwiek by zrobił to niektórzy by i tak pisali takie bzdety.
Wystarczyłoby zamknąć mordę i albo nie chwalić się pomocą albo nie stawiać się na piedestale mówiąc o tym jak to inni się na tragedii promują jednocześnie robiąc to samo.
Nie udawaj że nie wiesz co jest tu problemem.
@Tokko: problemem jest p-------------e się do tego że ktoś przelał 50k chociaż wcale tego nie musiał robić. Brzydzę się takimi fanatykami jak ty bardziej niż konfederacją, bo wy bardziej dzielicie Polaków.
To masz problem bo nikt się do tego tutaj nie p-----------ł tylko do jego p---------a o robieniu sobie PR na tragedii innych ludzi. Jakby zależało mu na samej pomocy to by się nie chwalił jak to on dobrowolnie przekazał
@Tokko: czasami jestem komunistą, czasami lewakiem, czasami konfederatą, a ja mam w dupie ludzie którzy tak szufladkują ludzi. Każda partia ma coś dobrego w sobie, oprócz Pisu, bo pisowcy żadnych wartości nie mają tylko kradną. Tobie też to polecam zamiast żałosnego obczajania innych ludzi.
No skoro twierdzisz
@Tokko: przecież temat jest o Mentzenie, a nie o konfederacji.