Wpis z mikrobloga

@lorquu: XDDD wielki mentzen nie chial sobie robic pr na workach z piasekiem to sobie zrobił pr na przelaniu kasy, gdyby naprawde nie chcial robić polityki na powodzi to wplaciłby po cichu bez chwalenie sie w necie.
  • Odpowiedz
XDDD wielki mentzen nie chial sobie robic pr na workach z piasekiem to sobie zrobił pr na przelaniu kasy, gdyby naprawde nie chcial robić polityki na powodzi to wplaciłby po cichu bez chwalenie sie w necie.

@future_taylor: ja p------ę. Cokolwiek by zrobił to niektórzy by i tak pisali takie bzdety.
  • Odpowiedz
@jerzy_s:

Cokolwiek by zrobił to niektórzy by i tak pisali takie bzdety

Wystarczyłoby zamknąć mordę i albo nie chwalić się pomocą albo nie stawiać się na piedestale mówiąc o tym jak to inni się na tragedii promują jednocześnie robiąc to samo.

Nie udawaj że nie wiesz co jest tu problemem.
  • Odpowiedz
Nie udawaj że nie wiesz co jest tu problemem.

@Tokko: problemem jest p-------------e się do tego że ktoś przelał 50k chociaż wcale tego nie musiał robić. Brzydzę się takimi fanatykami jak ty bardziej niż konfederacją, bo wy bardziej dzielicie Polaków.
  • Odpowiedz
@jerzy_s:

problemem jest p-------------e się do tego że ktoś przelał 50k chociaż wcale tego nie musiał robić

To masz problem bo nikt się do tego tutaj nie p-----------ł tylko do jego p---------a o robieniu sobie PR na tragedii innych ludzi. Jakby zależało mu na samej pomocy to by się nie chwalił jak to on dobrowolnie przekazał
  • Odpowiedz
Nie dziwi mnie to. I pewnie twoje obrzydzenie nie ma nic wspólnego z tym że sam jesteś zwolennikiem konfederacji co?

@Tokko: czasami jestem komunistą, czasami lewakiem, czasami konfederatą, a ja mam w dupie ludzie którzy tak szufladkują ludzi. Każda partia ma coś dobrego w sobie, oprócz Pisu, bo pisowcy żadnych wartości nie mają tylko kradną. Tobie też to polecam zamiast żałosnego obczajania innych ludzi.
  • Odpowiedz
To ci się również szufladkowanie konfederacji (słuszne) powinno nie podobać ale widzę że zmieniasz poglądy co komentarz.

@Tokko: przecież temat jest o Mentzenie, a nie o konfederacji.

O widzę że już standardowo wjechała walka z własnymi urojeniami bo nikogo tutaj debilem ani żadnym pokrewnym określeniem nie nazwałem
  • Odpowiedz
@jerzy_s: zapomniałam oznaczyć. Tak byś nie miał pretensji jak jednak uznasz że chcesz dalej dyskutować. Chociaż w sumie nie wiem po co byś miał to robić skoro tak słabo ci idzie
  • Odpowiedz