Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +530
źródło: artpic44404-1200
Pobierz
Wilkbardzonijaki +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: artpic44404-1200
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wiem, że połowa kraju ma w tej chwili większe problemy, ale nie mam komu się wygadać, zresztą już nieraz przekonałam się że najlepiej nikomu się nie zwierzać, szczególnie z problemów w związku więc padło na mirkoanonim.
Rzecz niby błaha ale po którejś z kolei kłótni o głupoty zaczynam mieć dość.
Sprawa następująca: w sobotę wieczorem mieliśmy mieć z mężem wieczór dla siebie, dzieci zasnęły, odpaliłam "Kompanię Braci" i po jakimś czasie zasnęłam. Obejrzałam na pewno pierwszy odcinek do końca, czyli z godzinę, spałam może półtora, dwie godziny. Przeszłam do sypialni, mąż już spał więc położyłam się obok niego i też zasnęłam. Obudziłam się znowu koło 5, starego obok mnie brak. Znalazłam go w pokoju dzieci na tapczanie, obudziłam żeby poszedł do łóżka, kochaliśmy się, było okej. Myślałam że między nami wszystko gra. Zanim wyszedł do pracy dziś na nockę dostałam jednak zjebę że zasnęłam a mieliśmy mieć wspólny wieczór, że moje koleżanki potrafią po pracy iść na imprezę do rana a ja miałam wolne i zasnęłam. Mamy dwoje dzieci, oboje pracujemy fizycznie na pełny etat, ja naprawdę już padam czasem na pysk. Czy moja wina serio jest adekwatna do jego zachowania? On teraz znowu na kilka dni się obrazi, nie będziemy rozmawiać, potem jakieś półzdania na temat dzieci i potem znowu żyjemy jakby nigdy nic, a ja już czasem serio nie mam chęci wracać z pracy do domu bo nie wiadomo jaka będzie atmosfera i o co znowu będą pretensje. Przykro mi to wszystko pisać bo kochałam i kocham męża ale coraz trudniej mi jest akceptować takie zachowania.
#logikarozowychpaskow #zalesie #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: przegadaj to z nim, bo zachowuje się bardzo niedojrzale
Nie lubią się na tyle, że wielkim wysiłkiem i poniżeniem jest dla jednego z nich ulegnięcie i porozmawianie.
Śpią razem, dzielą życie a nawet się nie lubią xD
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord