Aktywne Wpisy
WilecSrylec +511
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
yawa +113
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
#tinder #badoo #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Nie wiem co wam się uwaliło z tymi zainteresowaniami kobiet skoro faceci robią dokładnie to samo. Facet przeważnie nie ma żadnego zainteresowania i pierdzieli o durnotach i chlaniu.
Faceci starzeją się chyba 2x wolniej. Albo ja mam takie wrażenie. Mam koleżanki lvl32 które wyglądają koszmarnie, jakby miały 40 lub więcej. A nie robią nic złego, poprostu nie ćwiczą, no i pewnie skóra traci kolagen.
Co do braku zainteresowań to się nie do końca zgodzę, często jest o czym pogadać. Znam kobiety, które są mądre i mają coś do
Skoro nie chcesz dzieci i chcesz mieć czas na wszystko to po co ci dziewczyna? Zamiast utrudniać sobie życie to zajmij się swoimi zainteresowaniami. Dziewczyna będzie cię ograniczać w równym stopniu co dzieci.
@PanNieznanypl: Idealnie się wpisuje wykopową dychotomię. Mamy niż demograficzny bo baby nie chcą dzieci. Baby to tylko dzieci by chciały zaraz.
jeszcze później jeszcze bardziej gorzej.
Moje rówieśniczki wybierają już kolor trumny i gadają tylko o trumnach └[⚆ᴥ⚆]┘
@Qullion: wykopek szuka k---y-dziewicy. Z jednej strony ma mu śmigło zrobić, a z drugiej chce być jej pierwszym.
Takie myślenie przelewa się na resztę. Jak znajdą normalna laskę, która chce się dzieckiem i domem zająć, to jest nudna, bo nie wypina d--y na instagramie xD
Nie wiem gdzieś to wyczytał
Mamy o czym rozmawiać, wychodzimy na spacery, różne spontanicznie wyjazdy jednodniowe nawet w okolicy. Pogramy w gierki dla dwóch osób na konsoli, obejrzymy film. Planujemy kupić mieszkanie, rozsądnie o wszystkim mówi.
Jest 15cm niższa ode mnie, szczupła, tyłek odstaje . Fizycznie niczego jej nie brakuje. Psychicznie też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem wcześniej dziewczynę 2 lata młodsza ode mnie. Też