Aktywne Wpisy

MonazoPL +116
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
darkinvaider +2202
Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wykopie- 10lat aktywnego użytku. Więc Mirki,Mirabelki, osoby mirkujace xd ! Zrobiłem #rozdajo pierścionek mojego autorstwa. Centralny Diament 0.19ct oraz 18 szt o łącznej masie 0.18ct( diamenty natrurlane) wszytko w złocie 585. Rozmiar na życzenie wylosowanej osoby . Co trzeba zrobić ? Zaplusowac ten wpis:) co jeszcze ? Można ale nie trzeba polubić moją stronę FB i insta ( link
źródło: scaled_1000023078
Pobierz

Kochana - jesteś piękna i przebojowa. Rób to co kochasz - nie zmieniaj się
#frajerzyzmlm