Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertkk: Piękne to były czasy, jak Biden w zeszłym roku przyjechał do Kijowa a kacapy i fajnokremlaki uznały, że to kolejne zwycięstwo Rassiji, bo POZWOLIŁA mu przyjechać XD
  • Odpowiedz
@robertkk: ja musze powiedzieć że jest w tym dla mnie coś paskudnego.
"Hejo, przestańcie ich na chwilę mordować bo przyjeżdża ważny typ od nas. Jak sobie pojedzie to bawcie się dalej".
Rozumiem Realpolitik, rozumiem dlaczego tak się dzieje ale wciąż, jest w tym jakieś uprzedmiotowienie tych ludzi którzy tam giną
  • Odpowiedz
szlanka szklanką, ale czemu Thorrand jak zawsze odklejony. rosja nie atakuje wtedy kijowa bo nie ma innego wyjscia. I to nie prezydent usa jak cos

@robertkk:

Hmmm?

Napisałeś jak to może wygrać z perspektywy... wiadomo jakiej, a ja napisałem z innej perspektywy. Ani jedno, ani drugie nie jest w 100% zgodne z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
  • 1
@thorgoth: niestety tak, wojna dawno bylaby skonczona gdyby usa chcialo szybciej i ani ukrainscy zolnierze ani cywile by nie gineli

@Thorrand: jedno jest, bo usa moze zrobic rosji cokolwiek, a rosja moze co najwyzej napisac ze usa spotkaja za to powazne konsekwencje
  • Odpowiedz
@robertkk: Ale jak przyjechała wierchuszka z Europy to atak na Kijów polecial ( ͡° ͜ʖ ͡°). I były też przypadki kiedy delegacja z USA była na miejscu to Putin zaatakował. Więc teraz to wypadek przy pracy.
  • Odpowiedz