Aktywne Wpisy

SynMichaua +34
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

Wiadomość do @Blondynka34, bo mam konto zbanowane. Zagaiłem na fejsie do ciebie, bo jesteś naprawdę toksyczną osobą. Masz w sobie bardzo duże pokłady nienawiści, frustracji, ale tego nie przyjmujesz do siebie i każdego blokujesz, kto wspomni o twoich wadach w komentarzu.
Ty każdego wyzywasz od przegrywów na każdym koncie, które tu miałaś, a spójrz na siebie jakim ty jesteś przegrywem.
Kto mieczem wojuje...
Nara i zmień siebie, ale nie przez żebranie o pieniądze na terapeutów na zrzutce, jak to robiłaś.
#bekazrozowychpaskow #rozowepaski #bekazwykopkow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeśli dobrze pamiętam to pod żebraniem na kota, też zostałem zablokowany, bo zapytałem dlaczego zakłada zrzutkę na dosłownie kilka stów. Tak opisywała jaki to jej zwierzak przyjaciel, ale lepiej było robić żebry w internecie. Potem zobaczyłem, że to już nie jest pierwszy raz, ale niestety nie dane było podyskutować bo od razu blok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bo się już nauczyła łatwych
Ona blokuje wszystkie osoby które jej nie komplementuja tylko że nie ma za co bo ona ani ładna ani ogarnięta
Każdego obraża a później się żali
Dlaczego nie śpisz o 4 rano? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
To z tobą jest problem, a nie z ludźmi. Przejrzyj sobie swoje wypowiedzi z trzech kont, które miałaś.
Wiecznie tylko wyzywasz ludzi, którzy nie zgadzają się z tobą.
Pojechałem cię w twoim stylu, a ty się obrażasz. To jak, nawet twój styl cię obraża?
Zauważ też na co najbardziej się wkurzyłaś, że napisałem, że jesteś poniżej przeciętnej z wyglądu,
Powyższa wiadomość jest do @Blondynka34, ale zapomniałem oznaczyć.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Nikt cię tutaj nawet nie broni.
Na koniec pochwal mi się ile łącznie dodałaś na 3 kontach ludzi na czarną? XD
Bo u ciebie to jest beka z tego.
Coś czuję, że jesteś jedynaczką i wychowywałaś się bez ojca, bo w ogóle nic do ciebie nie dochodzi. Tylko ty, ty i nikt
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora