Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiadomość do @Blondynka34, bo mam konto zbanowane. Zagaiłem na fejsie do ciebie, bo jesteś naprawdę toksyczną osobą. Masz w sobie bardzo duże pokłady nienawiści, frustracji, ale tego nie przyjmujesz do siebie i każdego blokujesz, kto wspomni o twoich wadach w komentarzu.
Ty każdego wyzywasz od przegrywów na każdym koncie, które tu miałaś, a spójrz na siebie jakim ty jesteś przegrywem.
Kto mieczem wojuje...

Nara i zmień siebie, ale nie przez żebranie o pieniądze na terapeutów na zrzutce, jak to robiłaś.

#bekazrozowychpaskow #rozowepaski #bekazwykopkow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@mirko_anonim @choochoomotherfucker
Jeśli dobrze pamiętam to pod żebraniem na kota, też zostałem zablokowany, bo zapytałem dlaczego zakłada zrzutkę na dosłownie kilka stów. Tak opisywała jaki to jej zwierzak przyjaciel, ale lepiej było robić żebry w internecie. Potem zobaczyłem, że to już nie jest pierwszy raz, ale niestety nie dane było podyskutować bo od razu blok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to jest kolejne konto EWA -M ta typiara ma coś z garem i na dodatek jest megalomanka bo się chwaliła w wielu postach jak to nie wygląda a to zniszczona 34 latka z mania wielkości mimo że większość jej postów to hejt i opluwanie , pamiętam też jak chciała od kogoś wyłudzić moje zdjęcia , ogólnie szur
  • Odpowiedz
@catsky

@mirko_anonim @choochoomotherfucker

Jeśli dobrze pamiętam to pod żebraniem na kota, też zostałem zablokowany, bo zapytałem dlaczego zakłada zrzutkę na dosłownie kilka stów. Tak opisywała jaki to jej zwierzak przyjaciel, ale lepiej było robić żebry w internecie. Potem zobaczyłem, że to już nie jest pierwszy raz, ale niestety nie dane było podyskutować bo od razu blok ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Bo się już nauczyła łatwych
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

@mirko_anonim: To chyba troll, na poprzednim koncie kilka razy wrzucała ogłoszenie, że chce kogoś poznać, a jak napisałam, że publikuje to po raz kolejny, to mnie zablokowała xD

Ona blokuje wszystkie osoby które jej nie komplementuja tylko że nie ma za co bo ona ani ładna ani ogarnięta
Każdego obraża a później się żali
  • Odpowiedz
@catsky: jeśli się interesujesz tematem bardziej to wiesz że mój kot cierpiał na FIV w związku z czym i wiekiem zwłaszcza pod koniec życia łapał dużo infekcji. Kiedy straciłam pracę to nawet kilka stówek było dla mnie duża suma. Przez rok byłam na zwolnieniu lekarskim z powodu depresji i nerwicy lękowej, jeśli wiesz ile wynosi takie chorobowe plus leki dla siebie i kota to nie powinieneś się dziwić. Poza tym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
przewidujący-człowiek-26: Tu Op bez kodu. Ewka, przestań robić z siebie wieczną ofiarę.
To z tobą jest problem, a nie z ludźmi. Przejrzyj sobie swoje wypowiedzi z trzech kont, które miałaś.
Wiecznie tylko wyzywasz ludzi, którzy nie zgadzają się z tobą.

Pojechałem cię w twoim stylu, a ty się obrażasz. To jak, nawet twój styl cię obraża?
Zauważ też na co najbardziej się wkurzyłaś, że napisałem, że jesteś poniżej przeciętnej z wyglądu,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie będę dyskutować i dementować wymysły bo atencjusz dla kilku laików jest w stanie czepiać się osoby która się nie interesuje jego istnieniem. Wracaj na czarną i zniknij mi raz na zawsze z oczu pajacu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
✨️ Autor wpisu (OP): @Blondynka34, coś czuję, że na terapii posiedzisz do końca życia, albo czeka cię życie z kotem xD
Nikt cię tutaj nawet nie broni.
Na koniec pochwal mi się ile łącznie dodałaś na 3 kontach ludzi na czarną? XD
Bo u ciebie to jest beka z tego.

Coś czuję, że jesteś jedynaczką i wychowywałaś się bez ojca, bo w ogóle nic do ciebie nie dochodzi. Tylko ty, ty i nikt
  • Odpowiedz
  • 5
@ziuaxa Potwierdziłeś tylko moje przypuszczenia. W sumie myślałem, że to troll, a to jest niestety prawdziwa osoba. Obwinia wszystkich dookoła, tłumaczy się depresją, wyzywa wszystkich od toksyków i przegrywów, będąc jednocześnie taką pierdołą życiową. Do tego jeszcze ten absolutny brak przyzwoitości i cynizm, w sensie zakładanie na wszystko zrzutek, no muszę przyznać niezłe combo xD. Tak główna bohaterko, żebranie na zrzutce na leczenie kota za kilka stówek, zamiast zacisnąć zęby i
  • Odpowiedz