Wpis z mikrobloga

@histaminapusz:
Co to za p------a (( ͡° ͜ʖ ͡°)) moda z tymi głosówkami? to jakiś styl komunikacji w mlm? Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek wysłał albo odebrał od znajomych tego typu wiadomość.
  • Odpowiedz
@vateras131: ktoś mi kiedyś tłumaczył, że albo to skraca dystans i niby bardziej działa na odbiorce niż tekstowa wiadomość (pewnie ich tego uczą na super szkoleniach), albo, co jest bardziej prawdopodobne - instagram ma filtry, które działają tylko na wiadomościach, a na głosówkach możesz mówić co chcesz i nie blokuje xd
  • Odpowiedz
@paramedix za dużo, od razu się poznała że troll, dobrze tam wiedzą że na takie naganianie to biedaki tylko się łapią. Typa co ma wolne 30k do zainwestowanie jeszcze, nie daj Boże, byłoby na prawnika stać xD
  • Odpowiedz
@vateras131: Podstawowe zasady sprzedażowe. Przez głosówke łatwiej zdobyć Twoje zaufanie, zbudować jakąś relacje. A to już tylko jeden krok od o----------a Ci hiper giga pakietu za jedyne 1000 dolków. Do mnie też się kiedyś odezwał pewien typ z propozycją biznesu. Jak zapytałem czy MLM to zignorował i leciał dalej, podsyłająć mi jakieś filmiki. Ostatecznie stosował właśnie róźne triki sprzedażowe. Na jego nieszczęście zajmuje się sprzedażą, więc wytknąłem mu te zagrywki,
  • Odpowiedz