Aktywne Wpisy
mickpl +145
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
MirekSzukaZony +18
Piotr 25 Okolice Koszalina/Zachodniopomorskie
Zgłoszenie eca5145a239e777b z dnia 2024-10-01 20:52:15
Imię: Piotr
Zgłoszenie eca5145a239e777b z dnia 2024-10-01 20:52:15
Imię: Piotr
Dlaczego relacja z samotną matką jest zła wg wykopu? Jak ktoś ma powodzenie wśród kobiet to jeszcze rozumiem - ma wybór więc dziwne że spotyka się z takimi ale w innych przypadkach, gdy weźmiemy takiego przeciętnego gościa 30 lat, który przecież nie jest rozchwytywany na rynku matrymonialnym?
Załóżmy, że laska jest normalna, pracuje w korpo na dobrym stanowisku, zarabia lepiej od was, nie szuka sponsora. Co wtedy jest złego?
#przegryw #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #tinder#badoo #matki #samotnematki #blackpill #tfwnogf #samotnosc #dzieci #takaprawda #hipergamia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: jeśli tobie odpowiada to miej gdzieś opinię wykopu.
bo 15 latek podpuszczony przez 16 latka tak napisał
można się spotykać z SM ale jak byś mnie zapytał czy się z nimi żenić?
to bym ci odpowiedział że nie
ale tak samo bym ci odpowiedział z bezdzietnymi - nie
1. dla samotnej matki ZAWSZE będziesz pod jej dzieckiem.
2. mają zryte
1a. W okolicy zawsze się będzie kręcił jej były.
1b. Nie będziesz mógł dzieciaka w żaden sposób postawić do pionu bo nie jesteś jego ojcem. I zarówno madka jak i dzieciak użyją tego argumentu.
1b. Potwierdzam, mówiłem to każdemu facetowi :D. Jeśli ktoś się o to oburza, to sorry, ale dziecko ma 100% prawo tak mówić. Matka też, ale w jej ustach to brzmi xD zabawnie xD.
I to jest najgorsze, co można zrobić. Kultura zrobiłą straszną krzywdę ludziom promując tę postawę. To prowadzi do rozwodów. Rodzice powinni być najważniejsi.
Nie no mordo, nikt nigdy tak nie zrobił, kobiety wcale a wcale temu też nie wtórują XD. Mówisz tak, jakbym mówił o jednostkowym przypadku.
@MajorKusiol: nie, no pewnie, że nie wiem. Żyje od 1,5 roku z kobietą po rozwodzie, która ma dziecko, sam jestem po rozwodzie i mam dwójkę. Nie wiem o czym mówię. Ty na pewno wiesz, bo na Wykopie przeczytałeś :)
@nowy_w_internetach: od 25 lat moi rodzice są rozwiedzeni, więc przez te kilkadziesiąt lat widziałem kilkanaście par, widziałem jak zmieniało się kilka małżeństw moich kolegów, kumpli, przyjaciół, koleżanek i przyjaciółek. Potem czytałem o