Wpis z mikrobloga

Podoba mi się jak pokolenie wychowane na shortsach, z przetyranymi mózgami od efekciarskich gier opartych na szybkich rundowych rozgrywkach, odebrało, za darmo z Epic Store, Football Managera 2024 i poddaje się po 10 minutach rozgrywki.

My, ludzie starej daty, doceniamy kunszt wielogodzinnych poszukiwań sztabu trenerskiego, skrupulatne ustawianie treningu indywidualnego zespołu U-19, efektywne zarządzanie finansami, czy dodawanie face i logopacków do gry, by pogłębić immersję w grze.

Dzieciaczki wracajcie do Fortnite'a i FIFY a prawdziwe gry zostawcie dla elitarnego grona ludzi, którzy pamiętają, że zmieniając majtki na drugą stronę, zaoszczędzisz czas na rozgrywkę w tą piękną grę. #pdk

#fm #footballmanager
Wojciech_Skupien - Podoba mi się jak pokolenie wychowane na shortsach, z przetyranymi...

źródło: temp_file8633031895295599050

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZuluScout: Z rng sie zgodze, dlatego juz dalem se spokoj z analizowaniem i taktykami, lepsze rezultaty osiagam sciagajac taksy z exploitami i nawet nie bawie sie w dopasowywanie skladu pod nia, bo to tez nic nie daje, w kazdym razie korzysci nie wspolmierne do analizy. Nie robie transferow pod taktyke. Żaś taka fifa mnie szybciej nudzi. Zaluje, ze nigdy nie dopracowali rozgrywki AI vs AI, bo chcialem pograc cos a
  • Odpowiedz
@JackBauer666: W EAFC 24 masz ai vs ai jako menedżer i możesz sobie tak grać, ustawiać taktyki i grać beniaminkami. Ja tak robię w pobocznej karierze, a na głównej gram sobie całym zespołem w miarę realistycznie z modami na trybie harcore z budżetem, że czujesz się jak prawdziwy klub z pierwszej ligi z problemami finansowymi, ale potem przychodzi pan gameplay o rujnuje mi życie skryptami. Znaczy się jak AI chce
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien pięknie napisane, jestem jednym z tych który zaczynał jeszcze w Championship Managerze, ponad 20 lat temu. Ta gra zabrała mi kawał życia, dziesiątki karier. Nie żałuję niczego ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@ZuluScout: a to fajnie, bo do tej pory to trzeba bylo kombinowac z cheat enginem i skryptami, zeby ustawic przy wyborze kontrolera na srodek, ale AI jest strasznie biedne, np ciagle graja do tylu, nie podejmuja ryzyka i jest nudno
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: o k---a ale wysryw xd pokolenie wychowane na shortsach

Disclaimer: lv 35 here, zeby nie bylo

Pokolenie jest jak kazde inne. Od 25 lat ludzie speedrunuja quake1, niedawno pobili rekord na e2m1, chlop ktory to robil musial miec kilkanascie tysiecy prob wykonac zeby zrobic jeden idealny wariant ktory pobil rekord utrzymywany od 20 lat na tej
  • Odpowiedz
My, ludzie starej daty, doceniamy kunszt wielogodzinnych poszukiwań sztabu trenerskiego, skrupulatne ustawianie treningu indywidualnego zespołu U-19, efektywne zarządzanie finansami, czy dodawanie face i logopacków do gry, by pogłębić immersję w grze.

@Wojciech_Skupien: oraz oczywiście ręczne przeczesywanie reprezentacji U-20 z Urugwaju Kolumbii i Peru czy się jakiś wonderkid za półdarmonie czai ;)
  • Odpowiedz