Aktywne Wpisy
comanchee +12
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Croll +1
Mircy mam pytanie jest jakiś sposób żeby uzupełnić żelazo bez tabletek? Choruję na WZJG, byłem w szpitalu i przy wypisie dostałem receptę na żelazo. Niestety przyjmowanie żelaza w tabletkach wywołuje straszne objawy, bóle brzucha, zaparcia, gazy i to jest tak nasilone, że nie jestem wstanie funkcjonować, do tego ciemne stolce itd Pierwszy raz w życiu nie jestem wstanie przyjmować przepisanych tabletek. #zdrowie
My, ludzie starej daty, doceniamy kunszt wielogodzinnych poszukiwań sztabu trenerskiego, skrupulatne ustawianie treningu indywidualnego zespołu U-19, efektywne zarządzanie finansami, czy dodawanie face i logopacków do gry, by pogłębić immersję w grze.
Dzieciaczki wracajcie do Fortnite'a i FIFY a prawdziwe gry zostawcie dla elitarnego grona ludzi, którzy pamiętają, że zmieniając majtki na drugą stronę, zaoszczędzisz czas na rozgrywkę w tą piękną grę. #pdk
#fm #footballmanager
Disclaimer: lv 35 here, zeby nie bylo
Pokolenie jest jak kazde inne. Od 25 lat ludzie speedrunuja quake1, niedawno pobili rekord na e2m1, chlop ktory to robil musial miec kilkanascie tysiecy prob wykonac zeby zrobic jeden idealny wariant ktory pobil rekord utrzymywany od 20 lat na tej
Świetnie, miłego wieczoru!
@Wojciech_Skupien: oraz oczywiście ręczne przeczesywanie reprezentacji U-20 z Urugwaju Kolumbii i Peru czy się jakiś wonderkid za półdarmonie czai ;)