Aktywne Wpisy
mrocznegacie +431
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
dexterpol +113
Sprzedają to jako komputer gamingowy z zaznaczeniem, że można na tym płynnie grać w najnowsze gry XD #komputery #pcmasterrace #gry
#nieruchomosci
Nie każdy musi mieszkać w Warszawie, Wrocławiu lub Krakowie. O ile rozumiem ludzi, którzy mieszkają tu dlatego, bo mają dobrze płatną pracę, to nie rozumiem dlaczego ktoś z niewiele wyższą pensją niż minimalna, musi koniecznie mieszkać w top5 xD
@michalo866: twierdzenie, że wszyscy są rozsądni, to dopiero odklejka
Co to jest 10 lat doświadczenia... Taka osoba niedawno dopiero wyszła ze stażu, a Ty uważasz że zarabia już pensję nizszej kadry kierowniczej/menadżerskiej.
Taki trzydziestokilkuletni średniak ze stażem pracy ~10 lat jest zwykłym średniakiem i zarabia w korpo jak średniak. Czyli 5-6k netto plus benefity.
@zmarnowany_czas: Nie, to nie jest odklejka, a raczej u ciebie jest.
Od kiedy to nagle Polska B to jest jakiś raj z której ludzie uciekają pomimo tego, że nie zdają sobie sprawy jak
Więc nie, przeciętni pracownicy korpo w Warszawie z doświadczeniem, którzy nie robią za 5-6k do ręki, tylko za więcej.
@inko-gnito: Jeżeli większy januszeks to może i tak, ale jeżeli mówimy o prawdziwym korpo w Warszawie czyli miedzynarodowej wielkiej firmie gdzie wymagany jest angielski i studia, to 5-6k na rękę zarabiają stażyści/młodsi specjaliści po studiach.
Jestem pewien na 100% że tak jest w firmach FMCG typu PepsiCo, Unilever, Nestle i
@Kylu45: milionerzy zarabiający 15k xDDDD
@inko-gnito: XDDDDDDDDDDDDD
@kijanu_riws: XDDDDDDDDDDDDDD
Przeżyjecie szok jak skończycie szkole i trzeba będzie podjąć pierwszą pracę. Oj to będzie duży szok.
Może nie miałeś okazji trafić do lepszej firmy, jak widać nic dziwnego skoro w komentarzach powyżej przerasta cię prosta statystyka.
@inko-gnito: 6000 - 7800 brutto = +/- 4500-6000 netto. Jak weźmie nadgodziny to pewnie i więcej. Dodatkowo nakarmią go, odwiozą i przywiozą z pkp.
https://www.pracuj.pl/praca/technik-serwisu-serwisant-warszawa-tadeusza-hennela-10,oferta,1003574405?s=1e3eb35a&searchId=MTcyNTgzMzIwMTc2Mi43MzU2"
Ło matko, dopiero teraz to zobaczyłem. Oni dają 5200zł netto miesięcznie, a wymagają inżyniera pracującego w delegacjach na terenie całej Polski z dobrym technicznym angielskim i znajomością CADa xD A dodatkowo jeszcze ta osoba ma być magazynierem, handlowcem i wizytówką firmy na targach xD I chyba nie muszę dodawać, że pod hasłem
machajacypapiez.jpg
xD